No diametrálně nevím, ale praží to tady každej plným výkonem takže je to problém. Je tady vidět ze všech směrů, takže je problém používat všesměr, respektivě musí se to celkem často přelaďovat, jelikož tady každej skáče z frekvence na frekvenci celkem často. Na gentleboxu se mi líbilo to, že když mi to umře po záruce, můžu vyměnit RB. Problém s konektory, nevím pokud ten konektor nedávám 3x do týdne ven a z5, tak bych tenhle problém asi neřešil. SXT je pěkné, ale dualy zatím nenasazujeme ani klientům, jelikož zatím nemáme duální sektory, navíc se mi nelíbi konstrukce a hlavně nutnost dualu(single jen horizont). EapBoard používáme, nemáme problém, ale je naprd když to umře, respektivě nastane problém, je nepoužitelná buď anténa nebo board, když je geantle box zbude mi alespoň anténa a klienta oprava vyjde levněji. Ubnt nevím, já s něma nějak nejsem spokojenej, kdy byl problém se zarušením a dal se mikrotik, nebyl problém odladit. Z ubnt mám pocit, že to buď jde nebo nejde. Pokud nejde tak je problém, ale možná mě budete kamenovat a říkat kde to má jaké také fce. Jinak k tomu zarušení ve městech to není 300sítí, ale třeba 60 a z toho víc než 10 na signály -60 a líp,... hold ubnt na max atd. co svítí v okolí je problém. Takže hledám klientské zařízení, které je nejlepší z dostupných na trhu. Loco a ns5 já nevím, u mě to důvěru nemá. No a s těma parametrama, jaktože by teda EapBoard měl jen o 1db mín něž gentlebox a přitom je menší o dost a to ani nemluvím o tom, že říkáte že má jen 17. Tak já nevím, poraďte i jiní čím připojujete klienty.