Cituji :
Příspěvekod Rumcajz » 02 čer 2012 08
Pročetl jsem řekl bych, celkem podrobně celé vlákno. Dozvěděl jsem se spousty nových informací, za které všem děkuji.
Odpověď na mou "otázku" jsem bohužel "ne zcela" nalezl.
Představme si situaci, kdy bychom chtěli udělat "páteřní" spoj do 3 km vzdálené vesnice, z kraje 30ti tis. "města". :)
------------------------------
No pokud se jedna o vzdalenost 3 km od města které má 30 000 lidi tak určitě tam najdeš víc jak 5 uživatelů časem. Pokud ten bod neni příliš rušeny z města, dat tam anteny jak psal Dade (Viktor) s límcem a nedavat je zbytečně vysoko, čím výše v městě tím větší rušení.to bylo k 5 Ghz
Cena starší 10 Ghz je dnes okolo 30 000 Kc pokud Ti bude stačit 32 MBit tam a 32 zpět. A starší 10 Ghz mimo město myslim fungovat budou dobře,lépe než 5 Ghz nebo PMB 10 .
Sleduji forum,ale 10 Ghz do 40 MB jsou na dračku s tím počítej. Spoje 10 Ghz do 20 MB už tak moc ne,ale to je dnes opravdu tak pro 10 zakazniku asi.Zakaznici se namlsaj a pak ti volají 2x tydne ,že jimto nejede jako driv naplno,ale že mají ze 6 Mbit 5 Mbit na sdilene lince.
www.wiracom.cz
Mimo mísu... čekal jsem že proti PMB 10 se podepiše daleko více ISPnež skutečně je, podle reakce na diskuzi.