nooo 24Ghz na 13km ... to muze byt bud vtip .. a nebo vykon jako krava ..

A ku*va... nadávali jste, že PBM10 je obyčejná wifi, tak tady to máte. i4 už má určitě předobjednaný celý kontejner a papíry pro certifikaci v poště :)

Vidím tam EIRP 33dB :) Limit v ČR je pokud se nepletu 20dB :) Takže je to jasné, kde se bere ta vzdálenost ;)

klidne ... toto me nevadi .. 24ka je stejne odpadni pasmo .. takze ten jeden spoj co mame ten klidne prehodime na 17tku ... a co tak sleduju, tak legislativa u nas v 24ghz asi fakt pusti vsechno ...

33 db eirp .. hm to je 19,4 db rezerva na tech 13km ... tak nevim ale utlum v 24ce je pri destiku 6db kilak, pri vetsim desti 15db kilak ....... hmm takze to teda o nejake stabilite ukazuje hned na prvni pohled

33 db eirp .. hm to je 19,4 db rezerva na tech 13km ... tak nevim ale utlum v 24ce je pri destiku 6db kilak, pri vetsim desti 15db kilak ....... hmm takze to teda o nejake stabilite ukazuje hned na prvni pohled

A ty bys to snad chtel nasadit na 13km ? Vzdyt je to nelegalni, tak co si honis triko.

No konecne konec srani a zacetek hrani.. Jen skoda tech 24 GHz, dosah do 2 km za pekneho pocasi..

ty o tom neco vic vis ? kazdopadne to uz bude asi promakanejsi nez ten paskvil na 10ghz ?

ty o tom neco vic vis ? kazdopadne to uz bude asi promakanejsi nez ten paskvil na 10ghz ?

Je to zero IQ na 802.11ac

Tohle je uplne jina trida.. Dela to jeden koupenej vyvojovej tym s rozpoctem cca 2M USD

Ta balistická křivka na obrázcích vypadá takřka mezikontinentálně :-)

ja ? a to jsi cetl kde ?

Treba ve VO ... povoleny vykon 100mW EIRP ma to dve anteny, vysilaci max. 31 dB a prijimaci cca 37 dB. Pokud se tvrdi ze to ma jet az na 13 km pri plnme vykonu 33 dB tak predpokladam citlivost nekde okolo -75 dB. Takze pro povolenych 100mW to je nejakych 3500m za idealnich podminek...

to cz_ranger - nepochopil jsi mne .. dotaz byl "kde jsi cetl" ze ja bych to chtel nasazovat a jeste k tomu na plne gule s vykonem mimo VO ??

Ta balistická křivka na obrázcích vypadá takřka mezikontinentálně :-)

Uplne jako ta hasicska hadice.. dostrik tak 2 km

keby si pozriete video, ktore dali na stranku, dak je tam vidiet max vykon 40dbm (3m47sek).

nepochopil jsi mne .. dotaz byl "kde jsi cetl" ze ja bych to chtel nasazovat a jeste k tomu na plne gule s vykonem mimo VO ??

Me jen prislo, ze kdyz resis jakou rezervu to ma pri 33 dB vykonu na trase 13 km a jaky je utlum destem.... To je prece obecna bolest vyssich kmitoctu, A za 3000 USD je to hrube nejlevnejsi gigabitove pojitko o kterem vim, byt by to melo chodit na 1 km. No proste Ubiquiti slagrvort "disruptive" je fakt na miste, tvoje komentare jsou toho dobrzm dukazem....

nepochopil jsi mne .. dotaz byl "kde jsi cetl" ze ja bych to chtel nasazovat a jeste k tomu na plne gule s vykonem mimo VO ??

Me jen prislo, ze kdyz resis jakou rezervu to ma pri 33 dB vykonu na trase 13 km a jaky je utlum destem.... To je prece obecna bolest vyssich kmitoctu, A za 3000 USD je to hrube nejlevnejsi gigabitove pojitko o kterem vim, byt by to melo chodit na 1 km. No proste Ubiquiti slagrvort "disruptive" je fakt na miste, tvoje komentare jsou toho dobrzm dukazem....

DIsruptive je skutecne namiste :) Ale ta 24 bude vostrá :)

ví někdo reálnou dostupnost v eshopech? asi to bude znít blbě ale tohle je první věc od ubntu na kterou se těšim, která bude mít smysl.

ví někdo reálnou dostupnost v eshopech? asi to bude znít blbě ale tohle je první věc od ubntu na kterou se těšim, která bude mít smysl.

cca konec roku

📡 Telekomunikace.cz