blax od 5/2012 pokud to to bude odhlasovano 23.4.2012 - co se meni - 18Ghz a 13Ghz par tisic rocne, 38Ghz za 300kc mesicne - 11Ghz podrazi - XPIC za 1.25 ceny normalniho kanalu secteno podtrzeno - licence se koncecne oteviraji pro ISP http://eklep.vlada.cz/eklep/page.jsf?pid=KORN8PPEMV2W
blax jeste odkaz na pripravovane narizeni vlady: http://eklep.vlada.cz/eklep/getAttachme ... 9fqrhx.doc
Kolobok Me to vychazi u 11GHz na 20dBm na 46K rocne.. Jeste nepali. Ta desitka je fakt jenom pro vyrobce
blax Me to vychazi u 11GHz na 20dBm na 46K rocne.. Jeste nepali. Ta desitka je fakt jenom pro vyrobce pocitas blbe je to 23040Kč pri 20dB,
Kolobok Me to vychazi u 11GHz na 20dBm na 46K rocne.. Jeste nepali. Ta desitka je fakt jenom pro vyrobce pocitas blbe je to 23400Kč pri 20dB, To je za kanal... FDD X 2
Kolobok Mno, nechtel jsem to akcelerovat, ale asi kazdy pochopi proc jsem tak vriskal.. Pro firmu co provozuje 3 jedenactky vzrostou mezirocni naklady cca o 100 000 a jeste bude muset zdrhat z 10 GHz. Kdo mysli, ze to doplati zakaznici?
Kolobok Jeste je ve hre reseni kdy nebude zakladni sazba 10000, ale 15000, takze nikoliv 46 ale skoro 70 000
david2006 Pomodlit se a pak přeladit do 18GHz. Jinak 11ka na 0dBm a 40MHz s šedesátkama až taková darda není (12tis ročně)....na kolik km si tak můžu lajznout to zažádat na přeložení? Aspoň 10km
standula Stavajicich licenci se to asi tykat nemuze ? Nebo se pletu ? Na druhe strane udeleni licence je sekce E s popisem a rozpisem poplatku az do vyprseni licence. Nikdo Vam prece nemuze neco prodat a pak zvysit cenu o vice nez 100%.
blax bohuzel mohou uplne bez problemu, viz zakony CR a CTU, v licenci je napsane ze se ridi platnym prohlasenim vlady.
miract Kdyz to vezmu z druhe strany, tak by mi musel stat z mojich 18 i 32GHz penize za letosni rok vracet.. :-D
blax Kdyz to vezmu z druhe strany, tak by mi musel stat z mojich 18 i 32GHz penize za letosni rok vracet.. :-D prave kvuli tomuto chteji prechodne obdobi od kvetna do konce roku. Kvuli jiz vydanym opravnenim - takze nove licence podle noveho a stare jsou jiz zaplacene do 31.1.2012 takze i toto maji poreseno.
seppuku A následující roky? I ty staré oprávnění se budou počítat podle nového nařízení? Nebo proste "doběhnou" ve staré ceně a pak se teprve budou vydávat nové? Dá se tomu nějak zabránit?
blax A následující roky? I ty staré oprávnění se budou počítat podle nového nařízení? Nebo proste "doběhnou" ve staré ceně a pak se teprve budou vydávat nové? Dá se tomu nějak zabránit? pokud jsem to spravne pochopil tak podle noveho, branit proti cemu - je to narizeni vlady, na ktere se odvolava tvoje licence
leeonek Mám dohodnutou nějakou cenu na x let se kterou jsem počítal, a oni najednou podražijou o 100%. Koupil sis spoj, počítáš s nějakou návratností a teď tohle.
blax Mám dohodnutou nějakou cenu na x let se kterou jsem počítal, a oni najednou podražijou o 100%. Koupil sis spoj, počítáš s nějakou návratností a teď tohle. zkus poslat primo dotaz na CTU, ale nekde jsem tusim cetl ze se pro dany rok vzdy ridi platnym narizenim vlady