• Wireless
  • Licencova pasma - nove ceny od 5/2012

Moc to ale nechápu, přijde mi že nabízí bez odkupu pojítka jen na používání za hodně dobrou cenu.

dyt jo - operativni leasing... za tu cenu je to docela luxus... i kdyby ti to pojitko lezelo na situ vice jak 4 roky, tak se skoro porad nezaplati.. nehlede na to, ze vsechen servis (nejspise) delaji oni...

No právě, někde ta vata přeci musí bejt. Ať mě neříkaj že tak najednou diplexer s návrhářem zlevnili : . Takže na jakej úpis to asi bude a nějaká ta akontačka nebo podmínka že to musej dělat oni aby aspoň 30-40tis vyvařili zezačátku. Jako cena pěkná : .

Kalouska sem teď netahej - v původní (nyní platné) vyhlášce jsem nikde nenašel, ze teď by se platitlo za pár kanalů jedna cena ... text

je stejný v připravované i stávající vyhlášce

To je preci kravina.

Profi placena pasma pracuji na FD a dva frekvencni pridely jsou proste jeden kanal. Odjakziva. Tezko si asi koupis Full Simplex, ne? :)

Kalouska sem teď netahej - v původní (nyní platné) vyhlášce jsem nikde nenašel, ze teď by se platitlo za pár kanalů jedna cena ... text

To je preci kravina.

Profi placena pasma pracuji na FD a dva frekvencni pridely jsou proste jeden kanal. Odjakziva. Tezko si asi koupis Full Simplex, ne? :)

Problém s porozuměním čtenému textu ? Jeden kmitočet je a byl vždy jeden kmitočet. Duplex = dva kmitočty. Pokud můžeš citovat část textu, která mé tvrzení vyvrací tak sem s ním.

Moc to ale nechápu, přijde mi že nabízí bez odkupu pojítka jen na používání za hodně dobrou cenu.

Pouze aktivni prvky, zbytek si musis koupit, takze radio s poe ti pronajmou, ale musis dokoupit anteny a antenni prechody.

To je preci kravina.

Problém s porozuměním čtenému textu ? Jeden kmitočet je a byl vždy jeden kmitočet. Duplex = dva kmitočty. Pokud můžeš citovat část textu, která mé tvrzení vyvrací tak sem s ním.

Problem s pochopenim souvislosti? Pokud muzes citovat cast textu, kde neco takoveho delam, tak sem s tim.

A nebo radsi ne, neplet se do cizich rozhovoru, ano?

To je preci kravina.

Problem s pochopenim souvislosti? Pokud muzes citovat cast textu, kde neco takoveho delam, tak sem s tim.

A nebo radsi ne, neplet se do cizich rozhovoru, ano?

At zije svobodna diskuze. Nevim jak's dosel k nazoru ze tvrdim, zes to rekl zrovna ty. Reaguju na nize uvdene tvrzeni, ktere dosud nikdo nevyvratil, prestoze je zjevne nepravdive.

chybi ti tam 2x - to cos vypocital je pro jeden kanal, ale na v FDD spojich pouzivas 2 - jeden na RX druhej na TX, predtim to bylo za par nyni za kanal.

vcera me na stejnou chybu upozornil Insider

jj udelal jsem chybu, s tim kanalovym parem je to nesmysl.

At zije svobodna diskuze. Nevim jak's dosel k nazoru ze tvrdim, zes to rekl zrovna ty. Reaguju na nize uvdene tvrzeni, ktere dosud nikdo nevyvratil, prestoze je zjevne nepravdive.

Anoano, kdebychom byli bez svobodne diskuse...

A ze pisu jinymi slovy totez co ty ti nedoslo?

Asi jsem tam mel odcitovat jiny nez posledni (tvuj) komentar vasi vzajemne diskuse, ale prislo mi to z kontextu naprosto jasne.

Hmmm....

snad to sem nejak zapadne... : http://blog.orcave.com/index.php?itemid=203

Tak do toho asi pujdu, to je fakt bomba. Jeste musim prostudovat podminky.

Skoda ze to nedela RAY :-)

a mas link na nejake ty podminky? ja to nikde nenasel...

Neco malo maji nahore vpravo: Více informací o Anyplication

Vice uvidim az me zavolaji nebo napisou.

a mas link na nejake ty podminky? ja to nikde nenasel...

http://www.anyplication.cz

JJ to je ta stranka.

Neco podobneho by mohl nabidnout RAY, pripadne Insider a jdu do toho, ale toho se asi nedockame :-)

hoši, nějak jsem ztratil nit, jak to teda sakra je? :) Je to teda ještě x2 nebo je vypočítaná cena konečná, tudíž za duplexní pár, a insider tu zbytečně plaší :)

hoši, nějak jsem ztratil nit, jak to teda sakra je? :) Je to teda ještě x2 nebo je vypočítaná cena konečná, tudíž za duplexní pár, a insider tu zbytečně plaší :)

Je to x 2

JJ je to x2 a stejne jako dnes stejny vzorec x2

v tomhle ohledu se nic nemeni stejny vypocet jen se dosazuji jina cisla.

Jinak dany navrh neprosel zvlast protoze s nim CTU nesouhlasilo cca za mesic se ma projednat novy navrh, ktery bouzel nikdo nevime jak bude vypadat a jake v nem budou zmeny.

Pokud by ale platil soucasny navrh ceny stavajich licenci se prepocitaji dle novych vypoctu.

JJ to je ta stranka.

Neco podobneho by mohl nabidnout RAY, pripadne Insider a jdu do toho, ale toho se asi nedockame :-)

To asi tezko.

Zakladnim predpokladem podobne nabidky je hromada starych, levnych, uz davno zaplacenych nebo od zakazniku v ramci upgradu sundanych spoju.

Pak jich mas plny sklady a nevis co s tim - za par supu to prodat, a nebo to sikovne pronajmout, rezie prakticky nulova, proste levny prachy.

Neco malo za repasi - technici i vybaveni stejne funguji a musi se platit.

Neco malo za montaz - dtto.

To je mimochodem taky takove male vysvetleni na ten hystericky polodotaz od David2006 na tema jaktoze je to najednou tak levny...

Neni to levny, je to proste stary a davno zaplaceny. Tyhle spoje nikdo nevyrabi, ty se recykluji.

Neco podobneho, i kdyz ne tak luxusniho, provozuje Miracle uz davno.

Leží mi na skladě několik Summitů v kapacitách 10-40Mbit. většinou na 30tkách anténách. (Nejací pohrobci, z dob pronájmů).

Nenutím, nenabízím, nechlubím se. je to jen FYI.

Leží mi na skladě několik Summitů v kapacitách 10-40Mbit. většinou na 30tkách anténách. (Nejací pohrobci, z dob pronájmů).

Nenutím, nenabízím, nechlubím se. je to jen FYI.

Takže bazar, ne ? Co to má kromě obchodní konotace společného s novým nařízením vlády?

Takže bazar, ne ? Co to má kromě obchodní konotace společného s novým nařízením vlády?

Omlouvám se, měl jsem to dát k citaci ohledne anyaplication.

Proto jsem to dal jako noticku, a dál to nerozvíjel.

Samotného mě zajímá, jak to s 11GHz a frekvencemi vůbec bude dál.

Zazněli mi od přátel na ICQ i slova "Arbitr", "právník", "arbitráž" (tedy někde v směsici slov jako "no to si snad dělaj pr**l")

📡 Telekomunikace.cz