Ahojte, jakym zpusobem izolujete N-konektor teto anteny. Jelikoz je antena dost divne zakoncena izoluji i cast anteny pro uchyceni trmenu (viz. cervena barva na obrazku). Napada me, jestli si tam nedelam dobrovolne trychtyr kolem vulkanizacky dovnitr N-konektoru. Jakym zpusobem izolujete tuto antenu vy (cervene nebo modre)? Budu rad, kdyz spolecne najdeme pricinu toho zatikani.
Ja to izolujem ako mas oznacne cervene. Robim to tak, ze tam uz dam jednu-dve vrstvy vulkanizacky a izolacky, potom do skary drziaku anteny vrazim plochy srobovak skrutnem ho na kant, tak aby sa zvetsila medzera tej objimky a nasadim to na ten zaizolovany kusok medzi cervenym a modrym. Tym sa to stiahne tou objimkou a ziadny trychtyr sa nekona. Overene v praxy par rokov, ani jedna nezatiekla. Capicky neizolujem, lebo sa mi nestalo ze by odpadla, ale nic nepokazis ked tu ciernu zatku vrchu anteny par krat omotas obyc. izolackou, pre prevenciu aby casom zmrstenim a vybraciami neuletela. To sa mi stalo u inych vsesmeroviek, ale nie u Interline.