na optice mozna tak v mestech .. ale jine sajty kolem na ne budou pripojene radiem ...

mno jo, jenze kolik radii si dovoli dat do serie pri propojeni vice BTSek u LTE ? Nejak moc neverim, ze zacne li se na sajtu s optikou a treba 300Mbitem v to, ze se na posledni v rade dostane vic jak 50Mbit. Dnes neni vyjimka 5-7 BTSek v rade, jenze to se bavime spise o EDGE, vyjimecne HSPA, na to ty uspoleny 25-30Mbit mrchy staci :

PW

tak ono je to vzdy asi tak 80% PR a 20% realita .. takto je treba se nad kazdou reklamni nabidkou zamyslet ... tudiz ja uz se nicemu v reklame nedivim, proste PR snese vse ...

o 11 let později

na všech l2 okruhách T máme momentálně dost chybovost, vypadá to jako zase nějaký útok?

ve 21:07 již OK

o rok později

zase okruhy na prahu od T v hajzlu od 12:05

to je opravdu kvalita

Ano, to jsou ty jejich nejkvalitnější služby. Výpadky XYkrat do roka a hotline jen mlži...

Jakmile to půjde jdu jinam...

Tak to gratuluju, to je ještě horší jak Vodafone...

• pin replied to this.

tak už snad OK...

Dokonce umřela aj data (alespoň mně v Praze), takže pecička 😃

cmgn Já mám vodafone od dob Sloane Park a za mě top volba.
    Sekundárních konektivit už jsem si prošel několik, ale na tuto zatím nedám dopustit. Tak je to asi o lokalitě.

• cmgn replied to this.

pin no to není. Je to úplně jedno. Max. po velkém městě ok. Ale jakákoliv služba z Prahy kamkoliv, je úplně jedno. Prostě, je to banda……..

Jestli ti připadá jako špička to, že při zásahu na POPu jejich technik způsobí přerušení tvoji služby, tak fajn. I když ok. To se může stát… jsme lidi, i technik někdy nemá svůj den. Beru.

Ale, aby dohled za víc jak hodinu od události, při odchodu, technikovi řekl - můžeš jít, všechny služby jsou ok, to mi teda jako špička nepřijde.

A těch výpadků bylo X, vždy, kromě tohoto jednoho, to byly konfigurační chyby na straně VF a VŽDY dohled nevěděl, že zákaznická služba je DOWN….

Jestli ti tohle připadá ok, mně tedy ne…..

• pin replied to this.

cmgn To samozřejmě netvrdím, že je to v pořádku, ale měl jsem štěstí na to, že jsem takovou příhodu nezažil. Myslím, že za tu dobu jen jeden blackout, když sběrači kovů, zkontrolovali rozestavěný železniční koridor.

• cmgn replied to this.

pin to se stát může. V pořádku. Ale že je ta síť v silenym bordelu, to mi nikdo nevymluvi.

okoun
          njn .. přišli kravaťáci a svět jim překáží... takových bylo, je a bude...

okoun a kedze je to takto je len otazka casu, kedy sa zacne valit na elektricke stlpy ako u nas...

gemb na sloupech uz nejakou dobu modernizuje sit CETIN.

Na T-Mobile jsme poslali výpověď, už se to nedalo.

• cmgn replied to this.

ef za mě je nejlepší dohoda stejně s CDT

📡 Telekomunikace.cz