Zdar lidi, chtěl bych Vás požádat o radu: Zakoupil atd jsem system CF-Control.. Zprvu se mi velice líbil ale nyní jsme neštastněj z možností okolo fakturace, platebního kalendáře apod..
Stále ještě doufám že to nějak pořeším...
Mám problém s tím jak mám nastaveny/dohodnuty platby od lidí... Někteří platí např. v lednu na leden, jiní v lednu na únor, a nebo také v prosinci ne leden, či leden až březen apod..
CF-control v režimu platebního kalendáře se mi libí protože vystaví jen jeden doklad na celý rok...(dříve jsem vystavoval ručně jednu fakturu a bylo to ok) , ale již tento kalendář si neumí poradit s platbami které jsou dopředu, a už vúbec ne na pololetí či rok...
Na druhou stranu režim fakturace si s platbami dopředu poradit umí,ale zas neumí vytvářet jednu souhrnou fakturu. Generuje zbytečně moc dokladu.. Zbytečně myslím to. že lidé tyto faktury stejně nepotřebují/nechtějí obvykle, ale mne či účetní to zbytečně zaměstná tunou faktur. Drive např pro 100 lidí stačilo 100 faktur nyní 1200 faktur..... A toho se děsím...
Máte někdo taky takový guláš v platbách a jak to řešíte? popř poraďtě mi jak to vyřešit/nastavit, neohybat :-)
Moc díky Jirka