Ctu a velice peclive.. Ty mi tvrdiš, že když do scan listu dáš jenom 1 kanál, tak už to na žádných kanálech nehledá. Já tvrdím, že hledá a pořád a to minimálně na kanále kam je naladěný, takže netvrď že nehledá.
Insidere, ja nevim jestli si ze me delas legraci, nebo to myslis vazne. V tom tvrzeni ktere cituji se pletes. Netvrdim, ze to nehleda na zadnych kanalech, tvrdim, ze to hleda jenom na tom jednom, coz je vporadku.
Co presne znamena "hledat na jednom kanale"? znamena to, ze to na tom jednom jedinem kanale vysila nejake beacon requesty nebo co, tedy ze to proste vysila a samozrejme posloucha. Jak se to lisi od profi FD spoju, ktere, jak jsi sam rekl, na tom zvolenem kanale vysilaji take? V obou pripadech nastavim proste na zarizeni nejaky pevny kanal a to zarizeni na nem zacne neco vysilat. Tvrdit, ze jedno hleda, coz je zakazane, kdezto druhe nehleda, ale normalne vysila, je proste nesmysl, to snad uznas. Ja tu novou zmenu chapu tak, ze zarizeni nesmi projizdet cele pasmo a aktivne vyhledavat nejake volne kanaly nebo protistranu.
Mozna pouzivame spatne nazvoslovi. Pri pevne zvolenem kanalu by se tomu nemelo rikat hledani, nybrz navazovani spojeni s protistranou, coz je presne to, co to dela. Hledat ja osobne chapu jako "koukat se na ruzna mista", coz se deje pri scanovani celeho pasma, ale nikoli kdyz to je pouze na jednom kanale. Proste to navazuje spojeni, mozna jinym mechanizmem nez FD spoje, ale v principu je to to same.
s prvnim fw co jsem mel, nastaveny kanal v CL nic neresil, porad CL "hledal" vsude ... zda to nejaky jiny fw zmenil nevim
Pokud by PBM10 projizdelo cele pasmo i pri pevne zvolenem kanalu ve scan listu, tak je to obycejny bug ve firmware, nikoli obecna vlastnost wifiny.
Neuznám.
funkce vyhledávání volného kanálu nesmí být použita Jak tu funkci vypneš? Pravděpodobně PBM10 máš tak mi to popiš