Já bych byl v klidu a neutíkal. Pokud utečeš jinam, tak to stejně bude patřit O2 nebo i skrytě Starnetu v řadě případů. Pokud s tím jedním technikem, co zůstal (jeden výpověd nedal), a tlupou externistů dokončí přechod na 10 Gbps uplink a nic při tom nerozbijí, tak spolu s rozhodnutím nového vedení, že shapery, routing a podobný blbosti zrušit, vše půjde přímo switchovné až na konec a limitující je jen ethernet port u zákazníka, tak si budeš chrochtat. Aspoň na optice si chrochtají u 100 Mbps už teď, na bezdrátech je to trošku slabší, ale těch 10 Gbps by to mělo vyřešit. Také jasná strategie, nic neřešit, vše co nejjednodušší a obsloužitelné tupou opicí, řešit to hrubou silou s naddimenzovanou konektivitou.
Jinak mi exmajitel Simelonu říkal, že jsem se skoro trefil, že už se po 15-ti letech nechtěl srát s lidma, tak se bude pro změnu srát s hygienou. :-)
Add požadavke na nové duše, nerozvíjet co teď existuje a prioritně expandovat urychleně do lokalit rádiově jima neposkvrněných, tak tam je za tím celkem asi strategie v rámci hesla - poslední příležitost vzplála, dejme se na nábor, koho si smluvně na bezdrátové připojky neuvážeme teď, tak tuplem ne po nástupu LTE.
Dál nemá smysl pitvat.