hafieror Mě se to právě zaseklo na 540 a to je málo. Správně by se mě to mělo zaseknout na gigu na této lince ze které jsem to zkoušel. Proto mě zajímá kde až je strop.
stanislavhrncir strop je gigabit do nixu.poblém bude asi v ccr a to že btest jede jenom na jedno jádro a ne všechny.předtím na x86 se btestovalo na plných 980mbit
cheprer je tam ted rb600 takze tak mozna na zmereni dobre nalady. mno a test je killnuty.... na nej to nejde... ale z nej ano.. ale i tak je to irelevantni informace vzhledem k vykonu.....
stanislavhrncir Zkusil sem to jeste nahodit na x86 windowsovou masinu kde bezi dude 5.104.22.3 bez autorizace tak zkuste..
cheprer Zkusil sem to jeste nahodit na x86 windowsovou masinu kde bezi dude 5.104.22.3 bez autorizace tak zkuste.. test unsupported
hakan skoda ze to nejde hodilo by sa to momentalne riesim s dodavatelom reklamaciu pripojenie a samozrejme vyhovorky z jeho strany....
stanislavhrncir Je to windowsová mašina na gigabitu, neomezeném..ale zkuste mi někdo dát Vaši IP a můžu to zkusit opačně, nebo přímo z toho ccr..
hakan no sksuil som to ale bieda...5.104.22.3 na receive mi ukazuje uplne inu rychlost ako mam real viete kde moze byt problem?
stanislavhrncir je to mozne ze ta x86 ma nejake problemy, na tom ccr 5.104.22.1 sem dneska zkousel proti jednomu nadsenci z vas a vysledkem bylo V UDP950/950 A TCP 350/350 vic sem z toho nedostal