to vychvalování má svoje opodstatnění. V tý době stál gentlebox dost za ho*no. Každej druhej se vracel protože nebyly správně připájený pigtaily nebo co já vim. Eap má opravdu dobrou antenu a kvalita nekolísá. V tý době to byl dobrej kup, na trhu nic moc nebylo.
To je ale právě to, co se projeví až za delší dobu. Proto tvrdím, že je nesmysl vychvalovat anténu kterou mám rok a zdá se mi, že šlape v pohodě. Na anténu která trpí ve venkovním prostředí víc, než cokoli jiného je prostě 1 rok příliš krátká doba na ohodnocení spolehlivosti a konstrukce.
Třeba mě až po 2 letech začalo téct do Vaxkového sektoru. V podstatě mě sice bylo jasné už od začátku, že prostě spoléhat na perfektní zaizolování a neudělat odtokovou díru na anténě je prostě kravina co se po čase musí zákonitě projevit. Měl jsem Vax za hodně dobrého výrobce antén (parabol), a co se týče rádiových vlastností i dále mám, ale provedení lepení je fakt katastrofa.
gentleboxy jsem používal dlouho a krom "vyžvatlaných" bajonetových uzávěrů (které se dají koupit sólo) s nima nebyl problém, navíc to vylo vždy způsobeno tím, že nějaká lama do toho lezla po 3 letech malým šroubovákem ;)
Je fakt že si vybavuju sérii boxů co se museli testovat kvůli špatně provedenému pigtailu ale to již ošetřili a vesele se prodávají dál. Navíc i v době kdy byla tato vadná série v prodeji, byli normálně funkční u-fl boxy, takže to nebyl problém nahradit.
No uvidíme co budeš za 2 roky říkat na sxtčka nebo obecně routerboardy, za poslední dobu se mi tu nahromadilo docela vadných rbček z "papírové" série ;)