Vypada to na nejake vadne serie nebo vadu jednotlivych kusu RB750UP. 4ks jedou jsou na nich povesene Unifi, bullety, wispstationy a neni problem. Ted cerstve instalovany 5ks a na nem Wisp, Alix a stary Bulllet2. Wisp jede, Alix semtam nenabehne a na Bulletu jen smutne sviti power. Po prepojeni Bulletu na PoE adapter vesele jede a Alix taky nabiha. Napajeci zdroj zkousen original a Sunny 18V 1,3A - na tom sunny to predtim vsechno jelo pres rozbocku.
Zitra to pujde na laboratorni zdroj a bude se merit.
RB750UP byly kupovany po jednotlivych kusek s odstupem asi mesice, bohuzel jsem neopsal sarze.
hapi píše:- RB750UP má dost proudu na portech, při 24V a 500mA to je 12W. Jednokartový RBčka maji maximální odběr 5W
tak vacsie hovno ako rb750up som este v ruke nemal... mam ich v sieti asi 5ks a vsetky sa spravaju rovnako.
dokaze to napajat tak 1x nanobridge a 1-2 ubnt loco alebo bullet. nic viac. aj to len s problemami a ked tam zacne tiect troska viac dat, tak to skape. skusal som pripojit aj rocket (dlzka kabla cca 2m) a ten dookola mrzol. skusal som viac rb750up a viac rocketov. proste rocket nezvladne. ma problem aj s niektorymi bulletmi...
sranda je, ze zakazdym, ked sme to nahadzovali, tak bolo potrebne cca 5-8 restartov zariadenia, lebo to pri uvodnej konfiguracii a pripajani zariadeni neustale mrzlo. ale od vtedy chvalabohu idu a neviem o nic. ale jedno je iste, ze to uz viac nekupim. musel som ich dat na body, kde pojde max par mbitov, lebo silno pochybujem, ze to zvladne napajat vytazenejsi sektor.