Copak? Ty nezvratitelné argumenty o čistotě pásma, neslučitelnosti TDD a FDD systémů v 10GHz, to už není in?
Říká se tomu pragmatismus, jediný problém který jsem s tím měl, byl fakt, že dle vyjádření NO ještě před rokem nepřipouštělo TDD dle ETSI EN 302 217 a ja jsem to chápal stejně. Třeba předseda komise ETSI, která má na starosti tuto normu, to považuje za vadné. Nicméně žijeme v ČR, platí zde "regulace" trhu podle KD z řízení spektra ČTÚ.
KD si na sebe upletl docela pevný bič. Pokud si TDD nepustíte na lokaci, budete v klidu. Už mám za sebou jednu grotesku jak přijeli a odjeli s PBM ze sajtu, slušně jsem jim poděkoval za pochopení, s politováním nad beznadějnosti jejich situace a nabídl jim TDD řešení na 9GHz.
Jaký pán takový pes, ale já se rád a neustále učím novým věcem a rád s tím pomůžu i ostatním.. Jsem velice rád, že mne KD z ČTÚ dává vyžrat život takový jaký je, a tímto jím chci poděkovat za cennou životní lekci, kterou jak doufám naučím i své potomky, aby se nemuseli ostýchat být úspěšný tam kde končí civilizace a začíná ČR. Blbý kdo dává, blbější kdo nebere, aneb moto: Neptej se na něco, na co nechceš znát odpověď, aneb Hlava První, článek druhý, odstavec čtvrtý naší vzácné ústavy.. V tomto se od Američanů máme pořád co učit. Hlavy vzhůru, hluboký nádech, jedeme dál, držte si klobouky, bude to z kopce.
Mimochodem, víte že budeme úmět vytvořit řešení 2+0 2x2MIMO s čistou přenosovou rychlostí na 10 GHz 360Mbit a Gbit portem pod 40KKc? Více ve středu v UH..