No to jsem rád, že to hoši berou tak sportovně, sice zvýraznili několik nepodstatných faktů, opomněli několik podstatných skutečností, ale to je život. Každý to vidíme trochu jinak, ale výsledek bude vždy stejný.
Jsou to zákazníci, kdo zvedá červené, žluté a vylučovací karty.
Škoda, že pan Klečka nezmínil to, že I4wifi mezi lety 2006 - 2009 měla pověst firmy, která dost zásadním způsobem na zákazníka sere.
Pro seriozní firmy, pro které byla pověst Alfou a Omegou jejich existence + totální servis zařízení kdykoliv, opravdu nebylo a doposud není cílem prodávat přes firmu, která na hraně zákona prodává věci na základě obchodního zákoníku, bez jakékoliv podpory a se zárukou 6 měsíců.. Za poslední dva roky svoje manýry asi museli dost změnit, protože pro nás tato zkušenost znamenala - No more. Samozřejmě s jedinou konkurenční výhodou - cenou..
S panem Sedlákem jsem také jednal a vyplynulo z toho jedno.. Já budu vyrábět, instalovat a servisovat to co vyrobím - samozřejmě v ceně, a páně Sedlák to bude prodávat za moji výrobní cenu + 10procent+jeho marže+výhradní zastoupení.. Samozřejmě, že jsem to poslal do kopru.. Tohle nebyla spolupráce, ale přejmenování se na I4wifi.. :