hele odchytni si Insidera ( Michal Peterka ) tomu smazaly ne jen prispevky ale cely ucet
Potvrzuji, přišel jsem na UBNT o 2 profily během půl roku.. Hemzy nemažou, protože jsou to hospodské kecy a oni moc dobře vědí, že kecy typu nefunguje, nebo mám problém rozmáznou levou zadní.
V momentě, kdy tam vystavíte naprosto exaktní údaje z měřáků, nebo argument je nezvratný, přijde nevybíravé vyhrožování , že mám držet hubu a napsat na support. Support na připomínky nereaguje, nedělejte si iluze. UBNT jako celek mlčí jako hrob a v momentě, kdy to zveřejníte jde celý profil do kopru.. Pro mě to není někdo komu bych byl ochoten věřit, velmi mě zklamali.
Proti UBNT AirFiber nemohu nic říct, v síti, kterou ukončuju mám sice 2 kusy a ty fungují - jak? Neřeším to, protože na tom visí sdružená síť. Pro mě jsou AirFibery drahé, takže o nákupu uvažuji až v případě, že to nepřenesu vlastní technologiíí, ale to zatím nenastalo. Jak jsou na tom radiově a za jakou cenu fungují, na to se mně neptejte. Vím jak se chovají 24GHz ostatních výrobců, ale tady se dějí doslova zázraky.
Neměl jsem to na měřácích, nebudu to mít na měřácích ani mě to nezajímá, protože to jde mimo mou sféru působnosti, zájmu a ochoty se mazat s něčím co ani jako vývojář nedovedete exktně změřit, protože se to vymyká všem zažitým postupům. Jenom konstatuju, že až se někde něco provalí a vy budete po UBNT něco potřebovat - jako osoba zodpovědná za provoz zařízení - vyserou se na Vás a nezmůžete nic. Z ČTÚ otevřeným textem zaznělo, že proti takhle veliké korporaci nepůjdou, protože se bojí sporů. Když nepůjde ČTÚ tak nepůjde nikdo a i to ČTÚ je bezzubé.
Já jsem s nimi skončil, veškeré výrobky, které jsem prodal s jejich modemy jsem musel na své náklady přezbrojit na Mikrotik, protože support UBNT nebyl schopen ani ochoten jakkoliv pomoct s očividně jejich bugy, zdrojáky nových FW slibují už skoro rok, ačkoliv jsou to opensource atd. atd.. Kousalo se to blblo atd.. Od doby co dělám na Mikrotiku, mám po problémech.
Je to ale pouze moje zkušenost a hrozně Vám přeju, ať ji máte lepší. Pro mne není UBNT seriozní firma, ale lepší prodejce cukrové vaty, který před problémy strká hlavu do škopku s cukrem.
Asi takhle:
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Never
All times are GMT -8. The time now is 01 AM.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ubiquiti Networks, Inc. Copyright © 2012, All Rights Reserved.
Tak hodně zdaru.