presne tak - taky mame nejmin za 300 a pod to proste nejdem - pouze u ZTP davam automaticky slevu na 200,- Kč - příjde mi to fer...
Proč fér? Je to sice hezké gesto, ale proč pak tedy jen ZTP? Stejně tak bys mohl zvýhodňovat studenty, lidi s životním minimem atd.
Omlouvam se za pozdni reakci - nebyl jsem tu ted 2 dny...
Proc fer? Proc nedat slevu svobodnym matkam?
Inu, poskytujem mimojine internet v socialnim ustave v Hrabyni, kam se vetsinou dostavaji lide po nehodach, po mrtvicich apod. tezkych zivotnich pribezich..
Pro ty zvas kteri nikdy v takovem ustave nebyli, tak fakt doporucuju nekdy udelat navstevu.. Uvidite v lepsim pripade lidi na vozicku, kteri ziji relativne normalni zivot.. ale uvidite treba take lidi kteri jen lezi a jsou vůbec rádi, že mohou pusou za pomocí tužky ovládat dotykový tablet. Někteří nemluví... Je to smutné, ale je to realita. O platy těchto lidí se stará soc. ústav a jelikož 99% jejich prijmu spolkne lecba a veci kolem, tak mnohdy maji pro sve potreby treba 3-4 STOKORUNY na mesic. a to si fakt nedelam srandu - to je realita.
Nekterym kteri sou na tom fakt spatne,tak to davam zdarma. Nejvice me vzdy potesi ze ikdyz prakticky nic nemaji, tak se mi snazi nejak odvdecit - byt treba pomerancem ktery dostali na svacinu...
Tod asi odpoved proc lidem ze ZTP a ne svobodnym matkam, ktere si za to dite (v 99% pripadu) mohou samy.
Jinak kdyz vidim barak s BMW a borec na me vytahne ZTP tak samozrejme zadnou slevu nedostane - v podstate to ani oficialne nemam nikde uvedeno.