přesně tak!
tam kde to dnes je ( v .p.r.d.e.l.i), je jen zásluha nás všech!
Mám ve své lokalitě borce (ISP) co mají net za 180,- s DPH! mají web, posílají lživé letaky, pomlouvají nás! ale povolení od ČTŮ nemají, smlouvy s lidma nesepisují, jen slibují. Zrovna včera přišla jedna naše zákaznice, že jde ukončit smlouvu, s jejich letákem v ruce, když jsem se taktně zeptal z jakého důvodu, bylo mi sděleno, že už se nenechá od nás okradat. že jí p.xy povídal, že oni mají net za 180,- a to na tom mají 100% zisk.:-) po upozornění, že smlouva má 2.měsíční výpovědní lhůtu, začala argumentovat, že jí net nejde a tedy to chce ukončit hned, když jsem to ověřil, net jí běžel dokonce tam byl nemalý traffic ( asi manžel) :-) na to nereagovala a odešla! Za hod volala, že jí nejde net. (odpojila napajení, nedostupná jednotka) a že neplníme smlouvu, a tedy chce ihned ukončit smlouvu! Neporadí někdo jak toto řešit?
Díky.
posli ji do rite,
ze zivota
to mi pripomina jednu navstevu v globusu , jsem tam u zeleniny a vidim jak si tam nejaka nafiflena zenska kupoje cesnek , normalne by me to nechalo naprosto klidnym, ale mrknu a ona kupuje ten cinsky . Jen tak jsem k ni "nahnul" a zdvorile ji rikam, ze kupuje ten cinsky , pani mi klidne odpovedela , ze to potrebuje jen do polivky .
... na tom nemam slov
jinej ze zivota
Nebo vola mi zakaznik, ze chce odejit od konkurence a chce jit k nam , ze mu to u nich funguje a nefunguje . Rikam rad, a mimo jine chtel prepojit i sveho otce , ktery je pripojen u jine firmy, ale ma dost podobne problemy .
Jednoho jsme prepojili a kdyz jsme se chystali na druheho , dozvedeli jsme se , ze firma mu radeji dala slevu .
Neni to krasne platit min, i kdyz za "nefunkcni" internet ?