homer ani mi nemluv - dneska po 3/4 roku opet piskot a po elektrine ani vidu ani slechu... Takze putuje na reklamaci Nekecej, mne zrovna dneska odesla ta APC HS500 - v 8 rano zacala bzucet a hotovo, vypla vsechny vystupy, uz nejde ani zapnout.
mato1 ani mi nemluv - dneska po 3/4 roku opet piskot a po elektrine ani vidu ani slechu... Takze putuje na reklamaci na kolko percent si to mal zatazene?
mato1 malicko - 1S10, 4x RB, switch = cca. 12% myslim... zaujimave... mozno vadny kus. ale tiez mozne, ze o rok budem nadavat ako ty :-)
mladas A jak to mate nastavene, mate tam nastaveny cas po obnově sítového napěti nebo tam mate 0s ? Mi to dělalo taky s 0 po nastaveni 30sek je to v klidu (tuk tuk) zatim.
net_work priznam se, ze to mam v defaultu, jen snizene nabijeni baterie (na 1/10 jeji kapacity) - jak dlouho ti to jede OK s timto nastavenim?
darklogic MLADAS: Zajímavý nápad, který asi teda vyzkouším, než CyberPower definitivně zatratím. Kdyby se ti objevila chyba F02 i při tom tvém nastavení, můžeš dát sem vědět?
mato1 takze vcera mi najmensia verzia cyberpoweru hodila spominanu chybu :-( zataz do 40 percent (atom server, ceragon a zopar ubnt zariadeni) a aj tak... hladam nahradu - toto ste skusali uz niekto? http://www.emkopraha.cz/oln.htm
mladas takze vcera mi najmensia verzia cyberpoweru hodila spominanu chybu :-( zataz do 40 percent (atom server, ceragon a zopar ubnt zariadeni) a aj tak... hladam nahradu - toto ste skusali uz niekto? : mato1 A mas nastavene spozdeni po obnoveni napeti site?? Mi zatim po prenastaveni OK a to tu blikali v poslednim tydnu jak na matejske : ako a co nastavit? skus blizsi popis... net_work A jak to mate nastavene, mate tam nastaveny cas po obnově sítového napěti nebo tam mate 0s ? Mi to dělalo taky s 0 po nastaveni 30sek je to v klidu (tuk tuk) zatim. Hlavne jsi nam porad nerekl jak dlouho ti to v kuse s timto nastavenim jede? Ono se to totiz stava vzdy s cca. 7 mesicnim intervalem... Mate nekdo zkusenosti s tou verzi 1500PIE? darklogic Jo, 1500PIE je dobrá. patrik_ Máme taky nasazenou 1500PIE a od instalace o ní nevím. Což bude +- jeden rok. mato1 Máme taky nasazenou 1500PIE a od instalace o ní nevím. Což bude +- jeden rok. cena je o dost vyssia... ale to by ani nevadilo. ale co tam spravi rozdiel medzi 12v a 24v? mam nasadene aj CPS1000E 12V verziu a slape asi pol roka v poriadku... ale mam vsetko nastavene v defaulte da sa nastavovat aj ta CPS600E? martin_h Spise by mne zajimalo jak monitorujete stav proudu na privodu. Pokud vim tak CPS600E nema zadny monitoring vzdaleny. Jak to resite vy? mato1 Spise by mne zajimalo jak monitorujete stav proudu na privodu. Pokud vim tak CPS600E nema zadny monitoring vzdaleny. Jak to resite vy? pouzijes IP kameru, nasmerujes na displej ESP a mas "vzdialeny monitoring" :-) knedlik Hezká myšlenka, ale zajímalo by mě, co by jsi na tom viděl, když ten displej po cca 10s zhasne :-). Nějaké lokální nastavení na té CPS600E je, např: - nabíjecí proud - po jaké době má přejít z baterie na provoz ze sítě po opětovném připojení 220V - odchylka statické frekvence - nominální výstupní napětí darklogic Pokud jede na baterku, displej sviti stale ;-) « Předchozí stránka Další stránka »
mato1 A mas nastavene spozdeni po obnoveni napeti site?? Mi zatim po prenastaveni OK a to tu blikali v poslednim tydnu jak na matejske : ako a co nastavit? skus blizsi popis...
net_work A jak to mate nastavene, mate tam nastaveny cas po obnově sítového napěti nebo tam mate 0s ? Mi to dělalo taky s 0 po nastaveni 30sek je to v klidu (tuk tuk) zatim. Hlavne jsi nam porad nerekl jak dlouho ti to v kuse s timto nastavenim jede? Ono se to totiz stava vzdy s cca. 7 mesicnim intervalem... Mate nekdo zkusenosti s tou verzi 1500PIE?
mato1 Máme taky nasazenou 1500PIE a od instalace o ní nevím. Což bude +- jeden rok. cena je o dost vyssia... ale to by ani nevadilo. ale co tam spravi rozdiel medzi 12v a 24v? mam nasadene aj CPS1000E 12V verziu a slape asi pol roka v poriadku... ale mam vsetko nastavene v defaulte da sa nastavovat aj ta CPS600E?
martin_h Spise by mne zajimalo jak monitorujete stav proudu na privodu. Pokud vim tak CPS600E nema zadny monitoring vzdaleny. Jak to resite vy?
mato1 Spise by mne zajimalo jak monitorujete stav proudu na privodu. Pokud vim tak CPS600E nema zadny monitoring vzdaleny. Jak to resite vy? pouzijes IP kameru, nasmerujes na displej ESP a mas "vzdialeny monitoring" :-)
knedlik Hezká myšlenka, ale zajímalo by mě, co by jsi na tom viděl, když ten displej po cca 10s zhasne :-). Nějaké lokální nastavení na té CPS600E je, např: - nabíjecí proud - po jaké době má přejít z baterie na provoz ze sítě po opětovném připojení 220V - odchylka statické frekvence - nominální výstupní napětí