A jak to mate nastavené, mate tam nastaveny cas po obnově sítového napěti nebo tam mate 0s ? Mi to dělalo taky s 0 po nastaveni 30sek je to v klidu (tuk tuk) zatim.
Jak to vypadá po těch pár měsících? Vrátila se chyba?
My jsme asi 4 ks koupily do sítě připojeny jsou na 106 Ah baterii a dva kusy které jsou v síti a za kterými byl GSM resetator házely po zapnutí okamžitě chybu F02. Včera se nám to po bouřce a několikanásobném výpadku napájení ze strany E-ONu stalo na jednom místě taktéž (GSM tam nebylo). Po zapnutí vypnutí vše v pořádku.
Když jsem chtěl stejnou chybu nasimulovat na ostatních dvou v kanclu chybu jsme tam proste nedostaly :(, na jednom z nich mám nastaveno to zpoždění na druhém ne - chyba se nám ale nepodařila nasimulovat ani na jednom z nich a to jsme zapojili totožné spotřebiče jako jsou na tom bodě kde to padalo (GSM i bez GSM, desítky, jeden zdroj na RB 5A) zátěž na cca 20 %. Zkusíme ještě to z kanclu převézt přímo na místo a otestovat tam.
Také jsem si všiml, že v nastavení je ještě jedna položka která nejde měnit je jako poslední za volbou typu připojené zátěže (1 nebo 2) a hodnota má na jednom našem CPS600E 500 a na druhém 200. Nakoupeny byly od různých firem asi měsíc od sebe. Nevíte někdo co to je za číslo? Nějaká revize?