Můj zakoupený vzorek je CPS1000E, zátěž kolem 250W. Asi po 3 minutách začne hučet ventilátor a ani po dnu provozu se situace nezmění. Dejme tomu že to nějak funguje, no. (Zajímá mě, co bude dělat když bude zátěž 500W)
Dostal jsem tip, že mám hodit CP jako hlavní zálohu, a filtrovat to nějakou online upskou. Mám online od APC 2200. Zapojil jsem tedy CP, k němu 100AH baterku, a do CP zapojil smart upsku. Po zapnutí upsky a zátěže, začal opět ventilátor hučet. Po asi 5 minutách začal poprvé CB na chvíli pískat, a hlásil chod na baterie. To se dělo přibližně každých 5 minut, každopádně po třetím pískání se CB prostě vypl a nehodlal dál spolupracovat. Po opětovném nastartování se stalo naprosto to samé, jen první pískání začalo po delší chvilce. CB po zapnutí ukazuje vytížení 40%, tedy měl by v klidu zvládat, nechápu proč přepíná na baterii, když vstupní napětí je naprosto stabilních 238V.
Po zvýšení zátěže z 250W na přibližně 320W, CP vůbec nejde zapnout, po zapnutí jednou pípne, v APCčku 3x zacvaká jak se CP snaží nahodit napětí, ale pak zůstane CP vypnutá.
Nevím jestli mám nějaký vadný kousek, ale použití s upskou není funkční. Jelikož sám o sobě CP funguje, asi vadný není. každopádně můj závěr, vyhozených 6000kč...