zajímalo by mě jaké to má přenosové parametry v reálu? latence? rychlost? pokud to jede na NV2 tak je to asi na páteře nepoužitelné... pokud to je FDX tak bych to bral...
S NV2 je 10 GHz na 150 Mbitech, s Nstreme na 125Mbitech a latecní do 1 ms do cca 80 procent zatižení. Zařízení je Simplex
Do 10G Jirousu to asi nepujde osadit, respektive neslo by udelat resení ?
Zatím ne, ale spěje to k tomu.
Super, děkuji a rb951 je také na 10GHz, když bych chtěl více portů a jak je to s usazením na anténu.
Ne, RB951G je na 10GHz zatím nepoužitelná
Bude se dělat něco ve stylu kovovém nebo jen tenhle plast (sxt)? Konstrukce 9Ghz mi přišla okey, ale tohle mi přijde jako úlet.
Určitě, ale kovová krabice nepůjde použít na staré antény, asi by to už zabralo celkem dost plochy a u 65cm antény by to vzalo cca 1-2dB
S tím bys měl vážně něco dělat. Tak roztříštěné informace jsem dlouho nikde neviděl. A ještě odkazy na google docs (mimochodem, které se mi bez loginu neukážou).
Bez urážky, ale z toho "blogu" jsem se vlastně nic konkrétního nedozvěděl.
Myslím, že to většině zákazníkům bez proxy funguje, ale něco s tím určitě uděláme :)
dosah s tou ci onou antenou ? ceny stejne jako u 9Ghz verze ? Potrebuji preklenout vice mensich tras...z velkeho bodu na bytove domy...rekneme do 1500metru. Ma to nejaky skener luftu, ci jak zaridim abych nevlezl do rany existujicimu 10G spoji beznych znacek (alcoma,summit,apod) ?
PW
Dosahy jsou dle fyziky. maximální výkon je 0 dBm, kalkulačku najdete například na stránkách Sumitu nebo Alcomy a pro plnou proupustnost potřebujete cca -70dBm. Uniky stačí do 10dB