Tohle přesně typ diskuze, která vede jen a jen do prdele a kvůli kterým tady postupně přestali přispívat lidé, kteří oboru skutečně rozumí. Místo toho aby dotyčný - pokud nějakému konceptu nebo věci nerozumí - vznesl prosbu o vysvětlení, nastavení, reálná data, začne si tu každej kdo má s odpuštěním do prdele díru plácat játra a vydávat svoje (mnohdy omezené) znalosti a zkušenosti za absolutní pravdu.
Nemyslíte, že reakce typu "Hm, tenhle koncept se mi poněkud nepozdává a moje dosavadní zkušenosti hovoří v jeho neprospěch. Nemohl bys prosím poslat podrobnosti jak je Váš spoj nakonfigurován a ukázat reálný stav spoje. Děkuji", byla do diskuze výrazně přísnosnější a během dvou, tří postů bychom se dostali výrazně dál než k poměřování pindíků ?
Howg
P.S. Omlouvám se za vulgárnost, ale ono to prostě slušně říct nejde. Pokud admini uznají za vhodné, ať mě klidně zabanujou.
Edit: Tímto samozřejmě nereaguji na post petrstourac (který má mimo jiné hlavu a patu, o je od člověka, který má k danému tématu skutečně co říct), ale na předchozí posty ryby z našich vod a některých dalších.