tessicz Ahoj, mám ho tak měsíc. 6x velikost M a 2x velikost L. Mám tam šroubky, podložky, uchyty, wago, hmoždinky, vruty. Zatím spokojenej. Osahat si je můžeš v každým Bauhausu. Maji je tam i za relativně dobrou cenu. Co mě na nich občas štve, že ty Lka mají 3 zacvakávací klipy, ale máme dvě ruce. Takže musíš udělat o pohyb víc, ale zase když to mám plný vrutů, tak by se to mohlo prohýbat.
Co se mi na tom líbí je stohovatelnost a variabilita. Ty fochlíky můžeš mit klidně ve skladu a brát si jen ty co potřebuješ. Ale zkušenost je taková, že pokud něco nevezmu, tak to potřebuju. Takže vozím vše. Pokud bych chtěl větší fochlik, vytisknu si ho na 3D. Ale zatím jsem si vystačil.
Klidně se dotazuj dál. Můžu udělat i fotky. Já teď řeším kam budu dávát ptach kabely nebo pigtaily a asi to zvolím stejně. Jen z toho vyndám ty šuplíky. Sice jeden organizer je za 500,- ale což. Prostě vezmu pakl organizérů a jedu. Čas je to co mě trápí nejvíc. Takže vyžaduji mít kvalitní nářadí a mít vše rychle při ruce.
Boxy Milwaukee jsou hodně podobný, ale za jinou cenu. Je k tomu i srovnávací video na YT. (