cibula <--- ia2 -->ignite6.jpg<--- ia2 --> <--- ia1 -->ignite6.jpg<--- ia1 --> <--- ia0 -->ignite6.jpg<--- ia0 -->
jenya Vidim dobre, ze to nema zadnou parabolu? To jen s tou PCB antenkou to chodi na 500m? Asi mi neco uniklo..
defender Vidim dobre, ze to nema zadnou parabolu? To jen s tou PCB antenkou to chodi na 500m? Asi mi neco uniklo.. celej zadek je parabola a chodi to na 2km
jenya Vidim dobre, ze to nema zadnou parabolu? To jen s tou PCB antenkou to chodi na 500m? Asi mi neco uniklo.. celej zadek je parabola a chodi to na 2km Tennhle hrnec, ze je parabola : Hlavne, ze to chodi.
svestka má to parabolu, jen byla pri rozmontovani odlozena bokem a tudiz na fotkach ji nevidim. ale je tam, fakt :)
dubrma Zdravím, dovolím si oživit vlákno. Ještě jsem MetroLinq jednotky nezkoušel, ale abych neztrácel čas, pročítám zde. Nenašel jsem tady s odstupem času v souladu s letošní legislativou zkušenosti s nasazením. Vy, kteří jste již MetroLinq zkoušeli, nasazujete ho raději než Mikrotik? Děkuji za názory.
svestka Nová řada "One" je v pohodě, stará řada odcházela přehřátím. Záloha s 5Ghz funguje, neměli jsme problém.
julian One jsem nezkousel, ale co jsem zkousel, tak vsechno odeslo do 36m od koupe... a to mi jako spokehlive neprijde. Tzn. i o 2,5gb verzich se tvrdilo, ze uz jsou v pohode a za 20mesicu se zacaly kazit. Proto neverim jiz nicemu od teto spolecnosti R
svestka verze 2,5 jsem v ruce neměl, ale taky tady na ně kdosi nadával. Verze ONE se dle mého zatím všem jeví dobře. Nám pár kusů jede už delší dobu bez problému.
jakduch dubrma všechny šedesátky gigové jsme vyměnili za one modely v rámci reklamace a v řádech desítek jich od té doby běží bez jediné reklamace.
livenet Zdravím Nemáte někdo zkušenost jestli spolu komunikuje jednotka 2.5 Pro a jednotka ONE ? Jedna jednotka stará půl roku PRO zdechla a skladem mám jen jednotku ONE . Než tam polezu tak se ptám. Díky
julian Kdybys chtěl máme X jednotek 2,5 Pro pod stolem, co již nepoužijeme, vyměníme třebas za LHG. R livenet
livenet julian Ahoj Diky celkem na to spěchám a kdyžtak musím objednat novou. Vymenil bych to celé za ONE ale na druhou stranu kde je glazovaná taška se mě fakt nechce. Dej vědět odkuď seš a případně ochotu poslat. 604 386 485
midnight_man Chlapi mate niekto PtP na MetroLinq One 60 ? 35cm? 🙂 stoji to v discompe 100€ 😃 ...chodi to funguje to?
jap midnight_man s drzakem spis 125eur bez dph. vypada to jako normalni metrolinq, ktery jsme kdysi nasazovali, kdyz jeste stal spoustu penez a nic jineho v 60g moc nebylo. ted se pokud vim spis zbavujeme poslednich kusu, co mame v siti..
dagus midnight_man Občas se odpojí 60G radio a je třeba reboot. Občas to spadne do továrka. Jinak celkem funkční.