Ahoj, měl bych takovou prosbu, pokusím se být stručný. Dokud bylo dvb-t, měl jsem 3usb dongle, a všude přes síť byla tv . Pak nastal přechod na dvbt2, koupil jsem tedy 4 nové USB +rapsbery a jel to na tvheadend. Fungovalo to fajn do doby, než mi cca 70 metrů od domu O2 postavil vysílač ( přímo v trase na 2 dvbt2 vysílače, tedy má anténa, vysílač O2 cca 70 m a pak několik desítek km Žižkov, Cukrák). Dvbt2 skončilo. Tedy jsem zavolal na ČTÚ, přijel nějaký technik od T-Mobile, řekl že Yagi co mám je na nic a lze filtr co jsem si koupil taky , sundal, vyhodil, dal svojí, nový lte filtr a dvbt2 fungovalo, sice ne tak jako před instalací O2 vysílače, ale fungovala. Pak jednoho krásného dne ( už si to nepamatuji kdy), půlka programů zmizela a druhá začala kostičkovat. Myslel jsem že odešly ty USB dvbt2, ale pokud je přesunu cca km před vysílač O2 , všechno funguje. Půjčil jsem si dvbt2 tuner a situace stejná , jako s USB, jede půlka a kostickuje. Pokud si dám info, síla signálu je cca 59 a kvalita litá od 0 do 70. Volal jsem ještě jednou na ČTÚ , ale nějak je to nezajímalo .Co by ste mi poradili ( mimo koupit si iptv , nebo nekoukat na tv a platit konci.poplatky)?