Nechci zakládat nové téma, tak píšu sem - nezaznamenali jste v poslední době nějaké potíže s tímto bankovním ústavem? Reklamy všude plno, ale IT oddělení se mi zdá na to dlabe, respektive mají vůbec nějaké? V pondělí se vůbec nepřipisovaly příchozí platby, mobilní appky snad 2 roky bez aktualizace, máme se začít bát ??
Važ slova. I když je příspěvek brán zčásti jako dotaz, mohl by někoho zbytečně bezdůvodně a dle mého neprávem negativně ovlivnit. Mám účty v 7. bankách, takže možnost porovnávat mám. IB FIO je bezkonkurenčně nejlepší a současně i nejlevnější. Žádné háčky. Za celou dobu několika let činí mé poplatky snad 10 Kč (kromě akciového trhu) a to jejich služby využívám celosvětově a ve značné míře.
Ohledně oddělení IT: mají vlastní telefonní přímé číslo, kde jsem se vždy bez problémů dovolal. Několik návrhů na vylepšení IB k mému překvapení a hlavně radosti přijali a aplikovali (cca do 3 týdnů). Zkus toto u jiné banky a pak porovnávej. Soudím, že se s tebou nebudou ani bavit, pokud vůbec budeš mít s kým. mpcz, 12jul2019