Kdyby jen to. Já jsem nikdy nechápal myšlenkové pochody konstruktérů a designérů, kteří navrhnou a vyrobí krabičku o váze několika (desítek) gramů, postaví to na stranu s nejmenší plochou, dozadu nasekají konektory do kterých se mají zastrkat kabely a představují si, že to bude samo stát na tom místě, kam se to postaví. Vůbec jim nedochází, že váha kabelů, ale i jejich schopnost držet a každou cenu "svůj ohyb" se prostě s tím jejich designérským pokusem jaxi neslučuje.
Vážně nechápu, co je vedlo k tomuto nápadu sprznění hAPčka takovouto novou pixlou.
Teď jsem našel i něco málo i na fóru mikrotiku. Normis nový design obhajuje tím, že mají představu aby si to lidi klidné postavili na stůl, a nezavírali to někam do šuplíků, nebo to neházeli někam za skříň, protože když to bude v prostoru, bude i lepší signál z wifi. Jako ano, ma to logiku, vzhledově to je hezčí, ale to nic nemění na tom, že je to děsně nepraktické. Proč nešlo udělat pixlu stejnou, jen tedy jednu stěnu modrou a případně přibalit stojánek?