dej nstreme a nereš, v poslední době jsme na většině míst přepnuly sektory na nstreme protože jako zázrakem funguje. Dříve to bývalo na opak. Divim se, že si nestěžuje víc lidí. Máme s tím obrovské problémy. Jako by NV2 nikdo nepoužíval a nebo nesledoval propustnosti.
Hapi, jo s tim nv2 taky obcas bojuju. Clovek v dobre vire, ze se neco zlepsi apod. upgraduje / popr. prepne balicek z fp na cm2 a nekdy se to tak rozhodi, ze i kdyz se vrati zpet, tak to tak dobre nejede. A popravde nevim jestli je to verzi nebo treba samotnym zarizenim, protoze i prepnuti f na uplne jinou, bokem od ostatnich, se to nechova lip. Posledni moznost, nez jsem chtel jit ted o vikendu, to zarizeni vymenit za nove, vcetne anteny, jsem tam zkusil dat 6.33.3 a cm2 a zda se mi to lepsi, aspon podle bt testu 1 tcp spojeni.
Jak se ti tedy projevuje problem? Skace ti rychlost na jedno spojeni? Jakou verzi pouzivas? Do nstreme se mi na sektorech moc nechce, protoze jsou nekde obcas klienti, kteri maji signal oproti jinym (-55 az -60) v hodnote kolem -70 a stava se pak, ze takovi klienti se nekolikrat za den rozpoji.