neviete ci uz je vyrieseny ten problem s HiSense smartkami?

O problému nevím, ale je pravda, že se mi ozval zákazník včera s Hisense, že si smazal ikonu Sledovani. A dnes mi psal, že se mu to dnes již povedlo rozchodit. Tak asi vyřešeno. Ale co jsem pochopil nebylo vůbec v App Store.

Dnes rano volal zakaznik, ze sa mu stratila apka na hisense tv. Okolo 15tej som bol u neho a appka v store stale nebola.
SledovanieTV posielalo dnes rano email o tomto probleme.

o 2 měsíce později

Zdravím, neřešil někdo tento týden odinstalování aplikace na LG z roku 2013 ? Po příjezdu k zákazníkovi aplikace nebyl v menu jen jako možnost k instalaci, Bohužel při kliknutí na ikonu jen bílá obrazovk. Provedl jsem reset do továrního nastavení. Pak již aplikace nabízela instalaci, ale ztroskotal jsem na přihlášení na LG účet zkoušel jsem minimálně 3tři. TV hlásíla, stále špatné ID. Youtube a netflix v TV normálně jedou. Příjde mi jako by to LG odstříhla.

přes web je to OK

U sledovani tv taky ok , vypada to ze je to nekde po trase ...... zatim to vypada ze nekde u nejky

Nefunguje android TV.

u me nefungujou ani stranky , pres mobil normalne chodi

U nás přes Web stále OK. Jestli to Bastymu, nejde na AndroidTV, tak to nebude konektivitou. Máme oba ISPA.

Před hodinou stránky mrtvo, skrze CDN taky nic neteče...

Dobry den, u nas od 00:05 do 8:26 vypadek, nyni nabehlo.

uz to jede .....

helapc sry, zapomnel jsem ze nejsem v praci. Tady ispa neni. a ano, uz to jede. Nicmene ale web a aplikace android jela i tak i kdyz androdtv nejela.

jblaha Zajímavé. Okolo půl druhé ráno jsem to zapnul (AndroidTV) a fungovalo to. Sice jsem to po chvilce přepnul na zpětné shlédnutí, ale nějaký čas i live. A to minimálně hodinu, než jsem usnul.

prý nějaká chyba v BGP, v některých sítích. už opraveno

Krátký výpadek sledovani?

Pár minut bylo:

Server Error
      We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

HTTP 500 - Internal Server Error

ano ano, potvrzuji.. na webu fungujeme, ale stb nejedou.

Vážení partneři,
      aktuálně řešíme výpadek služby. Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace, o aktuálním stavu Vás budeme informovat.
      S pozdravem
      tým SledovaniTV

📡 Telekomunikace.cz