komapetr proc prejit na O2TV? Osobne netusim jakou ma O2TV aplikaci pro smartTV a jake vubec podporuje znacky ale muzete to zkusit stahnout jestli to bude fungovat.
Kdyz to vezmu konkretne tak jedna z tech TV co mam je LG 65UM7450PLA a je stara uz peknou radku let ale aplikace sledovanitv na ni bezi kazdy den a bezi i 4K kanaly.

myslim, ze problem je v tom nastaveni " bez omezeni". Automatika ti tam hodi nejaky stream s kodekem ktery ta lg nedava. podobne mi to haluzilo na starym Samsungu. Spolehlive tam sla jen Prima, ktera mela mizerny rozliseni.

defender myslel jsem, že třeba O2 TV na LG může chodit lépe. Aplikace je pro LG podporována. Nicméně nerad bych opustil sledování TV, protože kvalita zvuku a obrazu je velmi dobrá na OLED 4K.

komapetr O2TV je co do funkčnosti a spolehlivosti peklo, udělali novou verzi a je to šílenost. Občas jde, občas nejde... Jak jejich box tak aplikace pro TV.
        Oproti Sledovani.TV si fakt nepomůžeš.

o 3 měsíce později

Nemáte někdo aktuální info jak to bude u SledováníTV s Formulí 1 ?

Nijak, kanály Nova Sport 5,6 nemají a mít nebudou. Je to moc drahýýýýý heléééé :-D

no jestli to dopadne jako u 4net, kde trvdili ze prej po nich chtely nekrestaske vypalne.... tak to bude nerealne.

To zas bude nasr* lidí....

aj vam neustale zdvihaju ceny?
              par dni dozadu mi zasa dosiel mail s oznamenim, ze cena ide zasa hore... hovorim o 4net

mato11 jasne... a ty kecy o inflaci a zvedani ceny kvuli ni uz me vytaci....

Rovnou rikam, pokud chcete a potrebujete sport, jdete jinam... Nema to smysl. Lepsi je sportovat nez se na sport divat, ale to je na jinou diskuzi...

basty Fotbal si zahraju po večerech na plácku za domem, pro hokej si můžu pronajmout stadion, tenisové kurty tu máme také, zaběhat si mohu jít na stezku k potoku ... Ale kde si mohu sakra zajezdit s Formulí 1?

ludvik jasny ... tam je pak otazka co je sport... jestli je "sport" ridit auto... ale to je jedno... neresit 🙂

kozlicek no jestli to dopadne jako u 4net, kde trvdili ze prej po nich chtely nekrestaske vypalne.... tak to bude nerealne.

No jestli to není úmysl - evidentně chtějí, aby F1 byla pokud možno exkluzivně na Nova TV/O2 TV. Účelem je vyrejžovat maximum, proto to taky je na úplně novém sportovním kanálu Nova 5, který nikdo nemá a kdo ho hce, musí platit, hodně platit..
                    Samozřejmě že formule nabídli i ostatním poskytovatelům IPTV. Akorát na to teda napálili takovou cenu, aby to vlastně nikdo až zas tak moc nechtěl a pokud to náhodou nějaký blázen koupí, tak za ohromný balík peněz - pak nad částečnou ztrátou exkluzivity přimhouří oko.
                    Vzpomeňte si jak to bylo opřed pár lety s Premier League - vysílala to jen O2 a všude měli reklamu, že jen O2 TV přináši ten nejlepší fotbal. No a O2 TV už má nový kanál v nabídce - vsaďte se, že za pár týdnů se to bude všude hemžit reklamou "Formule 1 vám přináší jen ta nejlepší televize - O2 TV!"
                    Doufám že alespoň u části fanoušků budou mít smolíka, protože F1 Access stojí 60€/rok a přináší násobně víc formulového obsahu, než přinese kanál Nova 5.

dokud bude DVB-T zdarma tak tyhle placené služby v ČR nikdy moc neprorazí....

okoun Ještě že tu DVB-T je, spolehlivost a cenová stabilita je dost důležitá. Mnohé už jsem převáděl z IPTV zpět k pozemáku, a nutno říct že k jejich plné spokojenosti. V době internetu je placení za TV IMHO prostě nesmysl, myslím že koncesionářské poplatky bohatě stačí.

jcltm já jen nechápu tu drzost programerů že proč za live vysílání po netu chtějí jako platit a po DVB-T ne? proč tohle v té super EU nikoho nezajímá?

Nova Sport 5 jen na O2 TV a Skylink; Nova Sport 6 jen O2 TV...

Já si pořídil ofiko F1 TV na rok. 🙂 Český komentář k tomu opravdu nepotřebuju za ty ceny...

📡 Telekomunikace.cz