Ak zacinam diagnostiku problemu otazkou "je verejna IP zakaznika celociselnym nasobkom cisla 4?" tak viete, ze ide o riadne, ale riadne cudny problem 😃 ale stalo sa, nasla sa chyba na transporte.
teda tulo je vyrieseny.

LG televizie (ci uz sledovanitv alebo 4net) maju pravdepodobne problem s fallbackom na nizsi variant streamu pri nizkej priepustnosti linky. Preto STB "fungovali" (lebo znizili kvalitu) ale LG zostal bufferovat najvyssi variant.

tulo skôr by som skontroloval, či niečo nemáš po trase preťažené alebo niečo také ( packet loss, bufferbloat atď) . My máme na sektore bežne cca 30 klientov ( do 800m) a keď ide traffic v špičke 150 mbps ( niekedy aj 200 mbps) tak nikdy nebol problém( ak to nebolo pripojené na 2.4ghz WiFi cez x stien, samozrejme s qos tak aby netieklo nikdy viac než spoje dokážu zvládnuť). Neviem na akej technológií fungujete, no overil by som si to. Pripadne skúsiť traffic sledovanie TV priradiť vyššiu prioritu ak dochádza k preťazovaniu a sledovať ako sa to bude správať.

o 15 dní později

Existuje prosím nějaká možnost, jak na oválném android boxu s modrou vlaječkou spustit Netflix? Háže to nějaké chyby(-13) a (-14) o kompatibilitě, asi kvůli certifikaci Play Protect...
      Já bych to neřešil, doteď mi Netflix fungoval přímo v TV, ale tam to teď zařízli, tak hledám jinou možnost, kde to ženě pustit.

Díky.

Na XDA jde najít postupy, jak nainstalovat upravenou verzi Netflixu, ale může to být na nějakou alternativní rom. Nebo za litr Xiaomi, kde Netflix jede normálně.

Já jsem se díval na seznam certifikovaných zařízení Play Protect a box dv8220 - SledovaniTV je tam uveden. Tak nevím proč to nejde legálně? To to po vás žádný klient nechce, nebo to nefunguje jen mně?

miract Alois te tu napsal postup. Klienti to chteji ale starsi boxy od sledovanitv netflix proste nepodporoval. Netflix uz ukoncil i spostu starsich televizi takze leda pouzit postup jak pise Alois nebo vzit jinej box.

o 24 dní později

Zdravím. Neřešíte někdo problém u TV LG nejde obraz černá obrazovka točí se i kolečko ostatní platformy fungují. Je to asi od včerejška.

Dobrý den, nevíte co je na tom pravdy, že prima kanály jdou jen dva streamy na jeden účet??

basty mluvil jsem s technikem a říkal, že už to takhle mají dlouho, je to prý ve smlouvě. Já to zaznamenal včera a není to nic příjemného, když nabízí tv pro 4 zařízení

kkarloss3820 dobre no, nejvyssi cas se zacit divat po necem jinym... Neskutecne uz zajinaji vyjebavat.

Já už jsem to udělal. Nebavilo mě platit litr za nabídku + 4 TV. Teď platím 350Kč u NEJ připojení nebo jak se to přesně jmenuje, protože jsem osekal nabídku o zbytečnosti (základní balík + dokumenty, víc mě netrápí), v ceně jsou rovnou 4 zařízení. A jenom připlatím dvě kila za HBO, pokud bude vůbec někomu chybět.
              Jenom musím říct, že GUI SledovaniTV je suverénně nejlepší...

Alois jdou ty 4 tv i na prima kanály? technik ze sledování říkal že je to ze strany primy

a jak to u toho nejpripojeni funguje? na strankach neni videt ani rozhrani ani jsem nenasel napsano kterou platformu to treba pouziva. je tam akorat objednat sluzbu a ze potom prijde login. ale jako poslat jentak penize na zaklade objednaciho formulare s tim ze teprve potom mozna uvidim co jsem objednal mi prijde teda divny

basty Tech věci které SledováníTV po tichu zrušilo a neřeklo je spousty. Tak jako že v nové aplikaci už není logo operatora.

Dokud si to necháme líbit a nenajdeme alternativu + nezmigrujeme ve větším, tak se to bude dít stále a jen se to bude stupňovat.

Trh je už nasycen, karty jsou rozdány a aby se někam bylo možné posouvat, tak je nutné prostě dělat tyhle a podobné ojeby. V Polsku to SledováníTV zabalilo, protože je tam konkurence sežrala. Zde je konkurence, ale není námi ISP hojně podpořena, aby se mohla Moderntv chytnout za rypák...

Ato víte že tu je monopol O2TV sport česká liga a to je taky v pohodě. Vždyť se vlastně taky nic neděje O2 Přeplatili ostatní, protože vědí že si můžou diktovat ceny. Tak to je taky OK. Tak tohle je asi to nejmenší. Takže taky OK. :-)

Tu Primu nevím, většinou u nás běží jiný programy, ale na tento problém jsem nenarazil ani u SledovaniTV, takže skutečně může existovat.
                  Objednávka probíhala zhruba takto:

• na webu jsem zaplatil někdy večer
                  • zhruba za hodinu dorazil email s přihlašovacími údaji k TV
                  • pak už to normálně fungovalo

Jako bonus jsem dostal asi na čtvrt roku všechny programy.
                  Docela důležitá informace je, že to mají skutečně pro 4 zařízení celkem. Takže třeba 3 TV a prohlížeč, u STV když si zaplatíte 4 TV, můžete si to pustit navíc v prohlížeči, tady prostě ne.
                  Úplně mi nevyhovuje párování, u STV se člověk mohl prostě přihlásit přes TV, tady si musí přes web vygenerovat kód, který zadá do TV, ještě by to mělo jít nějak přes QR. Co je naopak super, že si člověk v rámci profilů může úplně odebrat programy, na které se nedívá nebo si tak vytvořit bezpečný profil pro děti. Týká se to i programů, který má člověk předplacený, to pokud vím u STV nejde. Celkově nastavení je mnohem bohatší než u STV.
                  Ovládání GUI je bohužel o něco horší, zvlášť když si u STV zapnete alternativní menu, to prostě nemá konkurenci, tady bych se vůbec nezlobil, kdyby to okopírovali nebo umožnili ovládání nějak definovat.
                  Každopádně doporučuju zkusit, základní nabídka je tuším za 250Kč, s tím jsem do toho i šel, zaplatím na měsíc a buď to pak zruším a zůstanu u STV nebo v tom budu pokračovat a STV zruším, zas tolik peněz na měsíční otestování to není.

defender U nejky bych si TV ted neobjednával . Nezapomente že je koupil Cetin/O2. Čili v nejbližší době budou prodávat už jen O2TV

honzam ja bych rekl ze tohle neni od NEJ. Tohle je primo nejake nejpripojeni.cz co tady na foru nekdo propaguje jako stranky s recenzema na ISP a myslim ze udelal web i s IPTV. Ale prave to zpracovani mi prijde tragicky. Ja chapu ze 200Kc(ted tam je porad jeste akce mesic zakladniho balicku za 195Kc a podle vseho to zustane naporad). Ale stranky pro me teda maji takovy tragicky deset let stary design a zvlast u televize neni vubec videt ze se jedna o nejakeho poskytovatele IPTV. Neni tam zminena pouzita platforma ani nahledy rozhrani apod. Jenom formular zaplat penize a pak te nejspis prijde neco do emailu.
                    Rad bych vedel neco o sluzbe a nejlepe ji aspon videl. Vsichni maji testovaci obdobi treba aspon na tyden at se clovek aspon podiva jestli za tim vubec neco bezi a neposila penize za nejaky scam.

📡 Telekomunikace.cz