Tu Primu nevím, většinou u nás běží jiný programy, ale na tento problém jsem nenarazil ani u SledovaniTV, takže skutečně může existovat.
Objednávka probíhala zhruba takto:
- na webu jsem zaplatil někdy večer
- zhruba za hodinu dorazil email s přihlašovacími údaji k TV
- pak už to normálně fungovalo
Jako bonus jsem dostal asi na čtvrt roku všechny programy.
Docela důležitá informace je, že to mají skutečně pro 4 zařízení celkem. Takže třeba 3 TV a prohlížeč, u STV když si zaplatíte 4 TV, můžete si to pustit navíc v prohlížeči, tady prostě ne.
Úplně mi nevyhovuje párování, u STV se člověk mohl prostě přihlásit přes TV, tady si musí přes web vygenerovat kód, který zadá do TV, ještě by to mělo jít nějak přes QR. Co je naopak super, že si člověk v rámci profilů může úplně odebrat programy, na které se nedívá nebo si tak vytvořit bezpečný profil pro děti. Týká se to i programů, který má člověk předplacený, to pokud vím u STV nejde. Celkově nastavení je mnohem bohatší než u STV.
Ovládání GUI je bohužel o něco horší, zvlášť když si u STV zapnete alternativní menu, to prostě nemá konkurenci, tady bych se vůbec nezlobil, kdyby to okopírovali nebo umožnili ovládání nějak definovat.
Každopádně doporučuju zkusit, základní nabídka je tuším za 250Kč, s tím jsem do toho i šel, zaplatím na měsíc a buď to pak zruším a zůstanu u STV nebo v tom budu pokračovat a STV zruším, zas tolik peněz na měsíční otestování to není.