Zdravím, taky máte poslední dobou problémy se SledovanimTV, sekání zejména ve večerních hodinách hlavně na SmartTV? Před dvěma dny přišel email, že byly vyřešeny problémy se sekáním, ale nám se to děje furt a techniká podpora potvrdila problém s přetížením jejich serverů a řeší to za provozu 🙁

Ano aj u nas sa to deje. Plus k tomu ak Arrisy blbnu. Nam to tvrdia uz 6 dni. Zatial ziaden posun nevidime.
Trpezlivost nasa uz prestava lebo vzdy sa objavi sprosta hlaska ze nejde internet.

Nam se u SmartTV občas stane, že se obraz sekne, zatočí se kolečko, a po pár vteřinách jede dál obraz co byl cca minutu zpět. Taková malá smyčka.

svestka Přesně tohle se také děje u nás, sekne se zatočí a po pár vteřinách to jede dále a na Samsung minimálně to dělá ještě to, že když je dle časového rozvrhu konec pořadu tak se to sekne úplně a musí se přepnout.

kaddy Dělá mi to stejně na Philipsu s Android.tv ale po 2sec protoceni kolecka se obraz rozjede presne tam kde skoncil. Nekdy to tyden nedela, nekdy to dela x krat za vecer...

Zrovna včera jsem na SledováníTV hlásil tento problém, který pozoruju cca. dva týdny na Arris VIP4302:

Zakousnutí obrazu při spuštění pořadu nebo posunutí v čase - často se teď stává (pozoruji na Nově a Primě, jiné moc nekoukám), že když pustím nějaký pořad nebo se v puštěném pořadu posunu v čase někam dále, tak obraz se na cca. půl sekundy rozběhne, pak se zastaví, a pak se zase půl sekundy rozjede..dále už pak jede vše v pořádku. Někdy po spuštění/posunu je pozorovatelné i snížení kvality obrazu, které se po chvíli zase vrátí zpět. Toto dříve nedělalo a je to rušivé. Vypadá to, jako by špatně fungoval výběr kvality streamu.

Dostalo se mi odpovědi, že tento problém plošně neevidují. Nemáte tedy někdo podobnou zkušenost? Taky jsem si všiml, že se mi v STB aktualizoval FW (bohužel nevím kdy), tak nevím, jestli to třeba nesouvisí s tím. Trošku mě zarazilo, že to v detailech o FW píše, že je to "testing" verze. Tato verze se ale prostě automaticky nainstaluje, když se STB dostane k netu.

Taky se připojuju . . . myslím že to bylo v neděli večer? Volala kupa lidí že jim nejde TV na STB. Pak se to opakovalo snad v úterý nebo ve středu ráno. To zaseknutí na okamžit a pak zas pokračování na aplikacích v TV ani neřeším. To se u nás děje už od začátku.

V neděli mě zaujala tahle hláška u nich va webu. Místo videa to po minutě načítání vyblilo tohle:

o 18 dní později

Tak se taky přidávám, jen ne jako ISP, ale jako člen sítě PilsFree z.s. Poslední dva měsíce se mi na obou mých počítačích zobrazuje chybový kód "HLS_MANIFEST_LOAD_TIMEOUT". Na prvním PC se tato hláška zobrazuje neustále (není možné spustit jakýkoliv stream) a na druhém PC se to objeví maximálně jednou za den. V případě prvního počítače jsem zkusil přeinstalaci prohlížeče Google Chrome a pomohlo to. Má radost však byla předčasná, protože při druhém spuštění to opět nejede. Fakt by mě zajímalo z čeho tato chyba pramení. Jediné, co mi opravdu pomohlo, je použít prohlížeč Opera.

Jsem i majitelem TV Samsung s Tizen OS, kde aplikaci Sledování.TV 2.0 využívá poměrně často celá naše rodina. Tam jsem nikdy nezaznamenal sebemenší problém. Je to zvláštní...

o 8 dní později

Zkoušeli jste někdo už jejich appku na Fire TV Stick zařízení? Cenově to vychází o dost lépe než STB, pro mnoho lidí by to byla asi zkousnutelná volba ...
      Zajímá mě reálná uživatelská zkušenost.
      Díky

zdeneksvarc změnil název na Sledovanitv.cz, diskuze .

svestka

Ja som skusal asi pred pol rokom v zahranici na sticku od Netflixu, to je asi ten isty Fire TV stick a bolo to len z nudze.
        Nainstalovat aplikaciu som neskusal, asi sa ani neda na ten stick, tak som pustal cez ich interny prehliadac co tam bol.
        Ako tak sa dalo pozerat, ale po case cim dlhsie clovek pozeral (2-3 hodiny) tak to zacalo mat problemy so sekanim az naslednym zamrznutim sticku, kde sa sam restartoval, neviem ci dosla casch alebo sa prehrial.

Aktualizacia 23.10.2020
        Akurat prisiel mail od sledovanietv ze uz maju aplikaciu aj pre tento stick, tak uz by to malo ist asi dobre, kedze to pojde cez appku.

o 2 měsíce později

Neregistroval někdo teď výpadek na StB?

martinko problém je, že stick neumí logicky CZ a tudíž APPka bere jako default jazyk ENG = i veškeré kanály běží ENG a člověk si musí ručně přepnout na CZ. Druhý problém je absence barevného tlačítka a tudíž je ovládání tím zhoršené. A zatřetí mi z nějakého důvodu nefungují tlačítka pro hlasitost = musím ovládat na TV. Jinak když tohle opraví, za ty prachy super krabička přímo strčená v HDMI.

o 7 dní později

Pouziva nekdo Nvidia Shield ci jiny AndroidTV s dalkovym ovladacem, na kterem nejsou tlacitka pro prepinani kanalu nahoru a dolu (CH+ a CH-)? Jak prepinate kanaly - skutecne pokazde tlacitko zpetne a navigacni sipky a tlaticko OK? Zkousel jsem Button Mapper, abych zmenil vyznam tlacitek (treba forward and backward), ale neprisel jsem na to, jakou akci bych mel zvolit (v nabidce jsem CH+/CH- nenasel...).
          BTW: Kuki je mozne prepinat sipkami dolu a nahoru, takze tim prepinani vyresili (pravdepodobne vice testovali na Nvidia Shieldu).

Zaregistroval jste někdo, že by při zpětném přehrávání vždy po cca 10 vteřinách skákal přehrávač o několik vteřin z5 každá pasáž se tak přehraje 2x. Dělá to na více zařízeních. Dělá to i více než jeden pořad. Trvá to už tak dva dny. Díky

Jj, vsiml jsem si toho u sebe. I jeden zakaznik to hlasil. Jeste jsem se ale nedostal k tomu, abych to reportoval.

Dobry vecer, u nas to bylo u vice zakazniku, jak archiv, tak i pri online sledovani. Priblizne od sobotniho rana, dodnes.

theitman dělá mi to doma na samsungu. taky malé smyčky, kde její druhé přehrání je bez zvuku. jak to dojde do místa původního zaseknutí, zvuk se rozjede.
            navíc to tedy u ikonky appky píše něco o "old app".

Dnes rano som 1x zachytil "smyčku" a teraz večer 2x vypadok zvuku. Prepnutie hore dole pomohlo. TV Samsung asi nejaka 2015ka.

📡 Telekomunikace.cz