typická vlastnost komprese.

a to i když máš povolen max stream v administraci?

hapi ano, mám max stream a na TV profil bez omezení.

basty zase.... minimálně Nova se zasekává

Jop. Zrovna když jsou štiky v řece. Sakra

• cmgn replied to this.

hapi tak jasně na mobilu a jinde na WIFI tohle nikdo neřeší to není ani vidět, ale když máš kvalitní obrazovku a kabelový internet tak to řešíš a nezajímá tě datový tok....

Taky se Vám prosím občas stane, že se sledovaný obraz někdy vrátí jakoby o cca 5-10s zpět a pak pokračuje dále. Děje se mi to jen občas a nevím čím to je - settopbox je Arris.

Není to pravidelné a děje se to na různých kanálech.

pepulis to se děje když se divas ze záznamu... přepne se to na další uloženy stream v pořadí...

drakgon Jo takhle, takže stačí stopnout pořad a stačí, když jede třeba s 5 min. spožděním a 5 minut před koncem, kdy má běžet už něco jiné se to takhle vrátí. Četl jsem o tom v této diskuzi, ale nenapadlo me , ze to ma spojitost i s tim pozastavenim poradu. Diky.

pepulis i kdyby jsi to stopl na par vteřin tak se najednou divas ne na live ale na záznam.... ty jsou potom rozsekane po jednotlivých pořadech s nějakým přesahem... proste každý další zaznamenány stream má na začátku i cca 10sekund z konce posledního...

drakgon Ano, ja si to neuvedomil, ale rozumim. Diky za nakopnuti.

A ještě jeden dotaz. Já tohle registruju posledních pár měsíců, dříve jsem se s tím nesetkal. To je takhle už od pradávna? Pokud ne, co se změnilo, nevíte?

pepulis ja to používám cca rok a vždy to tak bylo... upozornili mě na to technici... já se na to moc nedival...

o 15 dní později

Ach jo, zase problémy, tentokrat na Primě.....

Já nic. Nová že záznamu.

• cmgn replied to this.

basty jenom Prima to dělala :-)

Neevidujete niekto sekanie cca kazdych 20 sekund? STV2 hokej smart TV Samsung, Net mi ide ok, Ine 2 konkurencne telky co bezia tiez cez internet nesekaju.

• vojc replied to this.

tulo Potvrzuju, několik klientů hlásilo záseky na různých kanálech.

📡 Telekomunikace.cz