zajímavé u nás celou dobu ok

o 2 měsíce později

Ma niekto vlastny server pre Sledovanitv.cz v sieti ? Oplati sa ho mat za tie peniaze? klesla prevadzka ? Dakujem.

kdavid je to zdarma, tedy pokud se bavíme o SW, výkon není tak třeba takže stačí virtual...

A od koľko aktívnych zákazníkov, pripadne aktivovanych zariadení sa oplatí? O koľko klesne prevádzka na uplinku?

o 25 dní později

dneska vypadlo zákazníkům několik TV, chtělo to opět párovací piny, nepozorujete někdo?

okoun stalo se to některých zákazníkům minulý týden a dle jejich slov se něco aktualizovalo. Občas se to stalo i v minulosti, že po aktualizaci to chtělo nový parkovací kód.

Předpokládám, že přešli na striktní systém použitých SmartTV. V základu je jen jedno zařízení. Další se musí platit v rámci balíčku SmartTV3x. Můžete to někdo potvrdit?

drakk v základu byly vždy dvě smartky a dva settopboxy. Pokud se to změnilo, bylo by fér, kdyby něco takového napsali a protože mi nic takového nepřišlo, tak si myslím, že pořád platí 2 + 2

V každém případě je v administraci možnost si zkontrolovat, zda nemá některý uživatel připojené zařízení navíc.

Přišli mi ty nové boxy. Box asi dobrý, ale ovladač teda za mě horší než ten předchozí. Nevíte někdo jak jednodušše na něm vyvolat seznam kanálů a EPG? (stiskem kur.nahoru vyjede pouze zrychlená nabídka). A barevná tlačítka chybí, chybí i čísla.
            Díky

polk šipka zpět jestli se nepletu. Taky jsem to dlouze hledal.

pepulis na novych smlouvach je to jak pises podle noveho modelu balicku ale se smlouvama roky zpet je standardni pouze jedno hlavni zarizeni a pak se pridavaji dalsi za priplatek. A pocet boxu podle striktniho systemu se resil uz docela dlouho zpatky kdy prebytecne zarizeni prestaly fungovat a jsou oznacene jako zarizeni pres limit.

Mam v ponuke sledovanieTV.sk, ale okrem par zakaznikov z hlbokej minulosti ci mali stare boxy este asi verzie 1 maju vsetci zakaznici co sa registrujú Smart telky. Dnes ma zaskočila po dlhom čase pani, že to chce na chatu a ma tam novu telku ale nie smart, že by si kupila box, ale chce tam používať aj netflix. Môžem jej ponuknut box od sledovanieTV?

Ano, tuším box4 to měl i předinstalovaný.

Hlupák som. Keby, som otvoril najprv e-shop, tak by som videl, že je tam vedľa boxu ovládač s tlačidlom netflix. 😅

Box4 se už neprodává, box5 jedině koupit a je lepší než 4ka.

Homatics Box R 4K (AndroidTV box 2. generace) taketo som nasiel v shope.

neviete ci uz je vyrieseny ten problem s HiSense smartkami?

O problému nevím, ale je pravda, že se mi ozval zákazník včera s Hisense, že si smazal ikonu Sledovani. A dnes mi psal, že se mu to dnes již povedlo rozchodit. Tak asi vyřešeno. Ale co jsem pochopil nebylo vůbec v App Store.

Dnes rano volal zakaznik, ze sa mu stratila apka na hisense tv. Okolo 15tej som bol u neho a appka v store stale nebola.
              SledovanieTV posielalo dnes rano email o tomto probleme.

o 2 měsíce později

Zdravím, neřešil někdo tento týden odinstalování aplikace na LG z roku 2013 ? Po příjezdu k zákazníkovi aplikace nebyl v menu jen jako možnost k instalaci, Bohužel při kliknutí na ikonu jen bílá obrazovk. Provedl jsem reset do továrního nastavení. Pak již aplikace nabízela instalaci, ale ztroskotal jsem na přihlášení na LG účet zkoušel jsem minimálně 3tři. TV hlásíla, stále špatné ID. Youtube a netflix v TV normálně jedou. Příjde mi jako by to LG odstříhla.

přes web je to OK

U sledovani tv taky ok , vypada to ze je to nekde po trase ...... zatim to vypada ze nekde u nejky

Nefunguje android TV.

u me nefungujou ani stranky , pres mobil normalne chodi

U nás přes Web stále OK. Jestli to Bastymu, nejde na AndroidTV, tak to nebude konektivitou. Máme oba ISPA.

Před hodinou stránky mrtvo, skrze CDN taky nic neteče...

Dobry den, u nas od 00:05 do 8:26 vypadek, nyni nabehlo.

uz to jede .....

helapc sry, zapomnel jsem ze nejsem v praci. Tady ispa neni. a ano, uz to jede. Nicmene ale web a aplikace android jela i tak i kdyz androdtv nejela.

jblaha Zajímavé. Okolo půl druhé ráno jsem to zapnul (AndroidTV) a fungovalo to. Sice jsem to po chvilce přepnul na zpětné shlédnutí, ale nějaký čas i live. A to minimálně hodinu, než jsem usnul.

prý nějaká chyba v BGP, v některých sítích. už opraveno

Krátký výpadek sledovani?

Pár minut bylo:

Server Error
                  We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

HTTP 500 - Internal Server Error

ano ano, potvrzuji.. na webu fungujeme, ale stb nejedou.

Vážení partneři,
                  aktuálně řešíme výpadek služby. Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace, o aktuálním stavu Vás budeme informovat.
                  S pozdravem
                  tým SledovaniTV

Vypadek? AndroidTV...
                  Web jede.

edit: sry za poplach 🙂 to jen se sekla appka po par tydnech na jejich novym STB androidTV. Pomohlo az odpojeni ze zasuvky.

📡 Telekomunikace.cz