Sledovanitv.cz, diskuze
Co to tedy znamená, že je problém s DNS ?
Provozujete je na mikrotiku ?
Proč Google DNS, nedůvěřujete svým vlastním nebo těm v cz ?
Petr.
Teraz pisal zakaznik, ze telka dnes OK. Dnes som bol u neho vypol som ipv6 a natvrdo dal dns 8.8.8.8. Tak uvidim, pockame 2-3 dni......
Tak nepomohlo. Medzi 20.00 - 22.00 nahodne dookola zasekavanie obrazu. Dal som im tam arris set top box. Pozeraju na nom tam to ide bez problemu.
Moje zkušenost s LG TV, obraz pěknej, dobrej zvuk z interních repráků, nemá smysl kupovat jakýkoliv levnější soundbar. Ale naprostá katastrofa je software. LG už si opravdu nikdy nekoupím. A radši jsem si do ní píchl Xiaomi android pro sledování VOD včetně SledovaniTV.
Bohužel výrobci čím dál víc tlačí ty vlastní parodie na OS místo Androidu a výběr je rok od roku horší.
Ak zacinam diagnostiku problemu otazkou "je verejna IP zakaznika celociselnym nasobkom cisla 4?" tak viete, ze ide o riadne, ale riadne cudny problem ale stalo sa, nasla sa chyba na transporte.
teda tulo je vyrieseny.
LG televizie (ci uz sledovanitv alebo 4net) maju pravdepodobne problem s fallbackom na nizsi variant streamu pri nizkej priepustnosti linky. Preto STB "fungovali" (lebo znizili kvalitu) ale LG zostal bufferovat najvyssi variant.
tulo skôr by som skontroloval, či niečo nemáš po trase preťažené alebo niečo také ( packet loss, bufferbloat atď) . My máme na sektore bežne cca 30 klientov ( do 800m) a keď ide traffic v špičke 150 mbps ( niekedy aj 200 mbps) tak nikdy nebol problém( ak to nebolo pripojené na 2.4ghz WiFi cez x stien, samozrejme s qos tak aby netieklo nikdy viac než spoje dokážu zvládnuť). Neviem na akej technológií fungujete, no overil by som si to. Pripadne skúsiť traffic sledovanie TV priradiť vyššiu prioritu ak dochádza k preťazovaniu a sledovať ako sa to bude správať.
Existuje prosím nějaká možnost, jak na oválném android boxu s modrou vlaječkou spustit Netflix? Háže to nějaké chyby(-13) a (-14) o kompatibilitě, asi kvůli certifikaci Play Protect...
Já bych to neřešil, doteď mi Netflix fungoval přímo v TV, ale tam to teď zařízli, tak hledám jinou možnost, kde to ženě pustit.
Díky.
Na XDA jde najít postupy, jak nainstalovat upravenou verzi Netflixu, ale může to být na nějakou alternativní rom. Nebo za litr Xiaomi, kde Netflix jede normálně.
Já jsem se díval na seznam certifikovaných zařízení Play Protect a box dv8220 - SledovaniTV je tam uveden. Tak nevím proč to nejde legálně? To to po vás žádný klient nechce, nebo to nefunguje jen mně?
Zdravím. Neřešíte někdo problém u TV LG nejde obraz černá obrazovka točí se i kolečko ostatní platformy fungují. Je to asi od včerejška.
Dobrý den, nevíte co je na tom pravdy, že prima kanály jdou jen dva streamy na jeden účet??
kkarloss3820 taky jsem zaznamenal. Ale žádný info k tomu...
basty mluvil jsem s technikem a říkal, že už to takhle mají dlouho, je to prý ve smlouvě. Já to zaznamenal včera a není to nic příjemného, když nabízí tv pro 4 zařízení