U mě jak v aplikaci pro Ios tak v prohlížeči (Chrome)

u nás se to dělo dnes na boxu android III. jinak box andoridTV je OK, nechápu....

Smyčka byla i u Arrise. Vlastní zkušenost.

U mně v síti se to objevilo na AndroidTV boxu - přímo u mně doma :-) , na TV Samsung, a ve webovém rozhraní na PC - Firefox. Asi to tedy není závislé na platformě.
Na tom AndroidTV boxu i ve webovém rozhraní jsem zkoušel měnit kvalitu obrazu, ale taky to nepomohlo.

Arris ještě podporuje sled.tv? Přestali mi oba fungovat tak začátkem listopadu.

Mám arrise 1113 a sledování TV mi stále funguje, jen poslední dva dny pozoruji ty samé záškuby co se popisují výše. Je jedno na jakém kanálu, jestli live nebo ze záznamu.

sledovánítv sem dříve psalo, ted ale ne, tak to píšu za ně, mi napsalo že mají poškozené od neděle do pondělka nějaké pořady a že nemají způsob jak to opravit, takže se za vnizklou situaci ospravedlňuje.

Nevim jak Vam, ale me by se libilo, kdyby konecne dotahli certifikaci na Netflix pro jejich AndroidTv box. Tim, ze nemaji certifikaci, kterou drive slibovali, tak Netflix nejde ani streamovat prez Chromecast v jejich boxu a musi se to delat slozite pres jine aplikace. Pomerne dost zakazniku se me na to pta. Ano, mozne reseni by bylo pouzit Fire stick, ale zase se jedna o kompromis.

okoun Aspoň nějaká informace, ale řekni mi, proč to nenapíšou na web? To jakože se to třeba nikdo nedozví? 😃 😃 😃

Mick ale to není pravda, já mám starou aplikaci sledování.tv jednou jsem to celé vymazal a nemohl jsem tu aplikaci najít. Ale když jsem dal vyhledat přímo sledování tv tak jsem tam měl obě verze. Nám to jde jak kdy, před pár týdny to byla hrůza. Napsalo to chybu a přepněte na jiný program. Měl jsem net přes kabel a pořád mi to nedalo, tak jsem ho odpojil a jel přes WiFi a chyba už nebyla. Teď nedávno se to to zničeho nic posunulo o kousek zpět a nešel zvuk, někdy to bylo několikrát během chvíle. Teď to celkem šlape, jen jsem si dnes všiml že se změnila ikona, už je šedá a v ní nápis old app.

pepulis Ano kulaté boxy VIP4302 . Stále mi to píše špatně zadaný PIN a zkoušel jsem už více PINU i z účtu přímo od sledovani tv, nejen od partnerských sítí. Nevím zdali nemám špatný firmware. Teď je tam verze 4.0.008.4302.s

nemáte dnes někdo problémy se zásekama?

Dneska neeee

Taky ne a to se dívám na TV dnes trosku více....

okoun jednu smyčku jsem zaznamenal před cca 15 minutami u Kobry 11.

Dneska ráno opět smyčky. Smart TV Samsung. ČT 1 SM - šíleně smutná princezna. Ke konci.

ef taky jsem zaznamenal... když jsem to hlásil tak údajně ráno restartovali některé zdroje streamů a to má za následek smyčky... fakt pecka

📡 Telekomunikace.cz