Investiční skupina DRFG Davida Rusňáka se pouští do nového byznysu. Na Moravě hodlá vybudovat silného poskytovatele internetového připojení, který by v příštích letech měl vyrůst do celorepublikového formátu. Do celé akce skupina prostřednictvím firmy DRFG Telco plánuje jen v letošním roce investovat čtvrt miliardy korun, další stamiliony však má v záloze. „V současnosti jednáme se sedmi providery, další budeme postupně oslovovat,“ potvrdil pro E15 jednatel firmy Roman Řezníček. Více na: http://e-svet.e15.cz/it-byznys/drfg-sku ... n=copylink
DRFG skupuje poskytovatele internetu na Moravě, investuje čtvrt miliardy
jj, se mnou už měli taky řeč.
a ? prodals :-) ?
Napad zajimavej a pokud na to pujdou rozumne, je podle me i realizovatelnej. Jak to probihalo ?
tak co? už někdo podlehl? :)
tak co? už někdo podlehl? :)
Zrejme uz maji podepsanou mlcenlivost :
zbabelci kdo neprozradi love maj na uctu, neni co ztratit...
Spsi sse ceka az se projdou geograficka data z ctu aby se vedelo co vlastne kupovat :)
a tak třeba někdo něco slyšel
Kdoví jak to je, já jsem u nich byl na jednání. Borec slíbil že se ozve do 3 týdnů, už je to asi 2 měsíce a nic, takže to asi nebude tak žhavé.
Tak už se nám to zase rozjelo:
Podobně osmatřicetiletý byznysmen postupuje i v oblasti telekomunikací, kde investuje do menších poskytovatelů pevného internetového připojení. "Zatím se nám podařilo získat čtyři menší společnosti z okolí Uherského Hradiště, kteří dohromady obsluhují 13 tisíc domácností. Do pololetí chceme toto číslo skrze další akvizice navýšit na 50 tisíc. Máme na to připraveno 250 až 300 milionů," popisuje. Z několika desítek zprostředkovatelů by časem rád vytvořil jednu velkou společnost se zákaznickou základnou s minimálně sto tisíci domácnostmi. Skupinu by pak DRFG dál sama spravovala nebo ji prodala některému z větších hráčů na trhu.
Maloobchod lokálními ISP ....
Koupili DAT z UH. Zajímají se o další, min. ze zlínského kraje.
Finančně ale jejich nabídka není vůbec výhodná - max. pro ně.
Moderator edit PP3
no co by, poslat do ***** jde vzdy...
Oxid je pod křídly Suntelu alias DRFG.
Dávají 6-8tis za klienta dle xsichtu.
Oxidi na to poslední dobou dost dlabali, takže to není žádné překvapení. Majitel se věnoval víc stolárně než internetu. Typická firma k zakoupení...
Oxidi na to poslední dobou dost dlabali, takže to není žádné překvapení. Majitel se věnoval víc stolárně než internetu. Typická firma k zakoupení...
sto... čemu? :
Dle příspěvku na sociální síti jde soudit, že se akvizice povedla :-)
<--- ia0 -->akviiii.jpg<--- ia0 -->
Po Oxidu mají teď Redikom, tyto sítě mají obě pokrytí souběžně v několika obcích... Tak by mě zajímalo co s tím udělají je přece neekonomické živit v každé obci dvojnásobný počet AP, když jsou kolikrát kousek od sebe.... Tak jestli proběhne nějaká migrace a sjednocení AP a úpravy webu nebo se to stále bude navenek tvářit jako dvě odlišné sítě (společnosti)....
hehe, vždy je lepší se tvářit jako dvě firmy i když to vlastní jedna. Lidi neví co komu patří a budou na jednu nadávat a půjdou k druhý. Obvyklá velmi fungující praxe starnetu. Nakonec stejně solíš prachy furt tomu samému.
Redikom :), to nechtěl nikdo koupit 3 roky. Taky jsme byli na schůzce a to mi jenom potvrzuje to, jak na mě působili a to že tomu vůbec nerozumí. Zajímalo by mě , co s tím pak udělají, protože podle mě absolutně nepochopili jak funguje lokální poskytovatel wifi. Pán cosi blábolil o tom jak si udělají ten informační systém a tam to všechno bude .... :)