• Akvizice
  • DRFG skupuje poskytovatele internetu na Moravě, investuje čtvrt miliardy

Jo to celkem sedí - podle všeho je to jen nákup lidí, aby se splnily počty uživatelů po vydražení licence viz. <--- l -->viewtopic.php?f=4&t=22321<--- l --> ať již samotným nákupčím, nebo tím, komu se celý balík prodá. Žádná strategie na výstavbu nebo budování z toho nekouká.

a ? prodals :-) ?

Ne, neprodal. Dokonce jsem s nimi bavil 3x, jednu v brně na DRFG base station, jednou když jsem chtěl koupit stožár po Vodafonu, který mi vyfoukl Suntel a nakonec zamnou přijelo neznámé DAT se spoluprací (původně prej nabídnout konektivitu, představili se až byli u mě nasáčkovaní)

Jednatel Suntelu vykládal o tom že stožár neprodá, že mají velké plány a v budoucnu vidí jednotnou Moravu pod křídly DRFG. Každý Wifinář prej skončí a oni všechny vytlačí. Prej WiFi je zastaralá technologie a všechno to půjde pryč. Na otázku proč kupují staré technologie, které jsou podle jeho názoru k hovnu mi neodpověděl (nějaké obecné sračky říkal). Už je to přes dva roky a jednotná Morava se moc zatím nerýsuje.

Jojo, u mně se chovali podobně. Nejdřív po telefonu nabídka spolupráce od DATu, a na schůzce už byli z DRFG a mluvilo se jen o koupi, o spolupráci ani slovo.

Jsou čistě z finančního oboru, o sítích nemají ani páru.

Čau, u nás byl před koncem roku nějaký manažer z DATu. O tom, že jdou pod DRFG ani slovo, ikdyž zmínka o nějakém velkém telco hráči byla. Zpočátku to vypadalo, že nás lanaří do nějakého společného konsorcia, až když jsem se začal zajímat o organizační a investiční stránku, do jaké míry se co pro nás změní, přiznal barvu, že jde o odkup sítě. Nicméně o ceně se nechtěl bavit, že to není v jeho kompetenci. Takže nám nezbylo nic jiného, než zdvořile odmítnout :)

o měsíc později

Zdá se mi to, nebo jim nějak došel dech ? DAT, Redikom a Oxid, to není nic moc, prozatím....

Zdá se mi to, nebo jim nějak došel dech ? DAT, Redikom a Oxid, to není nic moc, prozatím....

Dřív nebo později samozřejmě akviziční apetit pomine, ale pokud vím, tak zatím nějaké akviziční jednání v běhu jsou.

Docela zajímavý by byl seznam těch kdo neprodali ....

Netrepou se taky na ty dotace na henten vysokorychlostni konektivitet do vidlakovu? Na to normalni lokalni ISPik nedosahne, ale tydle korporaty se tam cucaj bezne.

Pripada mi to spis jako nakup klientu na splneni podminek aukce frekvenci ...

o 7 dní později

Vtipné na tom je, David Rusňák je zeť náměstkyně Schillerové a významný sponzor brněnského ANO. Tolik asi k dostupnosti dotací ...

Děcka kurwa přestaňte jim to prodávat, chce se mi blejt.

Kromě náhlých pocitů nevolnosti máš i nějaký racionální argument ?

Vtipné na tom je, David Rusňák je zeť náměstkyně Schillerové a významný sponzor brněnského ANO. Tolik asi k dostupnosti dotací ...

Možná to právě přestalo být vtipné:

http://www.lidovky.cz/zalobci-resi-kauz ... _domov_ELE

Kromě náhlých pocitů nevolnosti máš i nějaký racionální argument ?

Jo nakupují toho více než je veřejně známo.

http://rejstrik-firem.kurzy.cz/25835548/fofrnet-sro/

http://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoby/michal-rakoci/

Fakt do kundy s tím. To už je moc, ti previti už mají skoro obslehly celý Olomoucko, doufám že vyzdimaji a nechají zhnit. Ale to tak asi nebude. Ještě dva roky je čtu k novým frekvencim nepustí, huawei zatím ještě neuvedl nic ofiko ale uvede. Už to vidím na 1G vzduchem.

Teoreticky by to mohlo způsobit že by se vycislo 5G a mohlo by se jim konkurovat, a možná taky ne. Podle nemají dost kapitál aby stávající předělaly takže to půjde postupně, marketing a pomalu ovečky hlavně pozvali akce pro nový aby posbíraly zbytek.

Hele připadám si jako pampeliška která stojí před 5L kanystrem koncentrátu Rondapu.

Majitel DRFG Rusňák (ANO), zeť náměstkyně ministra financí Schillerové (ANO) je obviněn spolu s dalšími 17ti lidmi v kauze masivního úniku dat z policejních spisů...

Nějak jsem nechápal, proč v tom DRFG po nás chtěli občanky. Události posledních dnů všelicos vysvětlují.

No já to teda moc nesleduju, televizu a tyhle pitomosti nemám, ale údajně ho Bureš už vyhodil. Ostatně, teď si bude hrát na pana čistýho miliardáře co tam chtěl udělat hentem pořádek a všichni se proti němu spikli, tak vyháže ty menší ryby, u kterejch je ta zlodějna moc okatá. Což o to, pořádek nejspíš stihl udělat, zamíst po sobě ty nejhorší hnoje na miniserstvu, aby hned nešel do tepláků, údajně stihl…

Hele připadám si jako pampeliška která stojí před 5L kanystrem koncentrátu Rondapu.

:

Snad nebude tak zle. Navíc tam kde je problém, je i příležitost. Jinak to vodítko na Michala je dobré, díky : http://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoby/michal-rakoci/

Nějak jsem nechápal, proč v tom DRFG po nás chtěli občanky. Události posledních dnů všelicos vysvětlují.

Kde občanky, jak občanky?

📡 Telekomunikace.cz