- Upraveno
wAP ac
HLG 5
wAP ac
HLG 5
hEX PoE
Groove 52 ac a Groove Metal 52 ac
911 Lite 5ac
R52HnD
LHG 5?? WTF?? Ten jejich plastovej výrobní program antén mě moc nebere...mohli by konečně vyrobit něco s klasickou plechovou parabolou!
RB2011/3011 s aspon 5x POE out, SXT s 2x ETH... nic :
LHG 5 kurwa WTF??? V těch plástvích se bude držet bordel, led a sníh. To bude úžasně fungovat.
by mě zajímalo, kdo tam tyhle 3.14čoviny vymejšlí. Proč neudělají plnou kovovou parabolu? Copak je železo nebo hliník o tolik dražší než ten plast???
Jo kdyby udělali něco alá NanoBridge, mělo to kovovou anténu, 2x ethernet, jeden PoE in a druhý PoE out, samostatně zakoupitelný zářič tak si myslim že jim za to lidi urvou ruce...
hehe to ta anténa opravdu drží na páskách?
jinak čekal jsem představení renovovaného omnitiku pro AC
To síto je pro smích. Zajímalo by mě kdo to po nich chtěl?
Jedině co mě zaujalo je wAP ac. Pokud to bude slušné bude to viset v obýváku :)
zde je pdf novinek: http://www.mikrotik.com/download/share/EU16.pdf
To fakt vydali ted novou jednotku bez AC?
Koukám do toho dokumentu. Mají tam nějakou CHR licenci. Jestli jsem to dobře pochopil, tak se jedná o licenci pro X86 kde bude 64bit jádro.
Jinak ten Hex s SFP a POE by se taky mohl občas hodit. Stále však nechtějí udělat nic s reverzním POE :( (4 partaje v domě napájejí jeden switch který pokračuje s napájení na střechu k wifi klientské jednotce). Už jsem si s nimi zkoušel na toto téma psát, ale nějak nechtějí pochopit na co by to bylo dobré.
to LGH 5 je fakt úlet. Na co další jednotka s 24 dbi anténou? Vždyť mají slavný dynadish. K tomu budete muset dokoupit polohovatelný držák aby se to dalo dosměrovat. Vypadá to futuristicky ale v našich končinách až se to obalí ledem....
LGH? směrovka bez možnosti elevace? hůrza a navíc si zvolili ten nejhorší způsob konstrukce anteny/zaříče takže předpokládám že to bude větší jak 40cm aby to dosahlo na ten zisk. Je zajímavý že v severský zemi vymysleji síto. Neni to zase nějakej export do jižní ameriky?
Docela mě zajímaji ty mANTBox i když to jsou plošňáky.
hEX PoE - konečně sem stím
sakra zase nic... aspon 10p. RB750UP
LHG5 je už v cenících, dostupnost do dvou týdnů. Bude to asi krám, hlavně se v té parabole bude držet bordel, ale ta cena... ta je lákavá :-D
za 13 stovek je to stale shit co nema moznost elevace, asi k tomu zvlast kupit drzacek a cena nam narusta, nema to logiku, jsou to uchylaci.
Pozor, elevaci to má, je k tomu přibalenej kit, se kterým lze realizovat +/- 5 stupňů.
Ale než to budete hledat, tak to ani nezkoušejte, je to prostě kus plechu se třema vrutama. Elevace je tam buď +5 (když se plech umístí pod spodní motexku), nebo -5 (plech pod horní motexkou). Nevím jestli zkoušej, co trh ještě snese, nebo jestli si už z nás dělaj regulérně prdel :-D
Teď vážně. Dalo by se použít třeba http://ipmedia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=850 ale ono někdy i k SXTčku je potřeba držák s elevací, i když obvykle to díky vyzařovacímu úhlu +/- hraje i bez něj.
jak říkám, tohle je fakt výsměch :-D Ale na té fotce jsou jakoby čtyři otvory do čtverce, které vypadají že by mohli být průchozí, možná se počítá s nějakým rozumnějším držákem s možností elevace. Druhá varianta je, že to sice tak původně vymysleli, ale nakonec to kvůli ceně vypustili.
jak říkám, tohle je fakt výsměch :-D Ale na té fotce jsou jakoby čtyři otvory do čtverce, které vypadají že by mohli být průchozí, možná se počítá s nějakým rozumnějším držákem s možností elevace. Druhá varianta je, že to sice tak původně vymysleli, ale nakonec to kvůli ceně vypustili.
Je možné, že by tam pasoval ten nový držák od MK, s tím že by se daly dva proti sobě.. http://routerboard.com/QMP Ale teď otázka, jestli to unese, ale mohl by.
📡 Telekomunikace.cz