Tiez mam skusenost s BKE, 300W / 150W zalohovane zdroje 12 aj 24V vsetky ok, bez jedineho problemu, na niektorych sitoch uz roky bez poruchy. DC DC menice 12-48 a 24-48 taktiez OK.

Ono se stačí podívat dovnitř BKE a je jasné, že tady se platí za kvalitu. Jestli je na tom IMCO alespoň tak dobře, tak budeš mít těžké rozhodování. Pak už je to jen jestli chceš CZ nebo SK výrobek 8)

o 6 měsíců později

Umi ten BKE s dohledem automaticky watchdog na IP? Vim ze umi manualni, ale pokud je problem s privodem, tak si moc nepomuzu.... Diky

o 5 let později

Zdravím Vás, používáme jen dva vyrobce:
IMCO a BKE
za mě IMCO obrovské zklamání, za velké peníze žádná muzika, půlka zdrojů bez vyzváni kaput.
BKE=nulová poruchovost, nasazeno cca 50zdroju

Tak ono si stačí nějaké BKE rozdělat a hned je vidět proč to prostě bude fungovat. Už jenom zpracování, použití kvalitních kondenzátorů atd. Naznačuje, že poruchovost bude velmi malá. Ale taky to stojí podstatně více než meanwell. IMCO jsme nikdy naštěstí nenasadili, už tenkrát při první prezentaci u Vanca se nám to zdálo jako předražená bída.

tak s tím BKE to není také tak růžové, máme několik JSD-119-275 a několik JSD-300-275 a několik JSD-600-275/DIN_ODP a musím říci že verze 600W a 300W bez poruchy. Však malá verze 119W měla řadu poruch a to hlavně v relé které ovládalo vzdálený reset což bylo dost nemilé, to se ukázalo u několika kousků, samozřejmě reklamace byla vždy bez keců vyřízená.
bohužel ale BKE moc nemá zdroje do RACK provedení 🙁

BTW kdyby jste hledali reseni dohledu pro zdroje co nemaji dohled integrovany

https://telekomunikace.cz/d/35830-meka-cidron-30

k3ny taky by mě zajímalo kde a za kolik ;-)

jnikles to nevyzera dobre, neboli by fotky vnutra ako to vobec vyzera? Podla tohto to vyzera, ze aj obycajny meanwell ma vyssiu spolahlivost.

Vie sa to...bola vadná seria v ktorej boli nekvalitne kondenzátory....

psichac Pěkné bastly na produkčních kusech, jen co je pravda...

jcltm dratek bych jeste vzal ale to teplotni cidlo prilepeny tmelem, to se mi opravdu nelibi a asi by se nasli dalsi perly...

jnikles To připevnění tranzistorů/diod/mosfetů k chladiči taky vypadá jak kdyby bylo zbastlené doma v garáži. Takhle prostě nemá vypadat sériový výrobek.

Cena MEKA CIDRON 3.0 je 2600Kč. Je možné se individuálně domluvit za zapůjčení.

📡 Telekomunikace.cz