jcltm PremiumCord je jenom lepič štítků, je to sem tahané po kontajnerech z číny.
To se takhle brát nemůže. Lepič nelepič, pokud si hlídají nějakou kvalitu, tak je mi fuk, kde se to vyrábí. A já s jejími kabely mám jen dobré zkušenosti. Btw, co potom Alza, však oni dělají to samé, také mají svoji privátní značku, jsou to jen lepiči štítků a tahají to z Číny, ale kvalitu si hlídají. A takových značek jsou mraky.
Já jsem to také již dávno pochopil, také jsem nevědomky koupil UTP kabel CCA nebo CCS kabel (už si přesně nepamatuji) a pak zjistil problémy, dříve hlavně hrála cena nad kvalitou. Také jsem koupil pár tisíc RJ45 konektorů, které špatně fungovali a ztrátovali, tady naštěstí vyšla reklamace a odstoupení od smlouvy, a mohl bych pokračovat. Dnes už mě hraje klíčovou roli kvalita nad cenou, ale také to musí být v rozumné míře. A jak jsem již nastínil, vše beru od Solarixu a už ani nepřemýšlím nad jinými značkami, ale jen ty patch kabely, nemají takový výběr a tak mi nezbývá nic jiného, než se poohlédnout i po jiné značce.