Vypadá to že popisované problémy souvisely s nasazením kodeku H.265. T-mobile to v tichosti přepl zpět na původní stream a HD kanál má 7 mbps.

o 3 měsíce později

Ahoj,

víte jaké IP adresy používá T-mobile k jejich IPTV (potřebuji zjistit, kde se to cestou zadrhává)?

Díky

o 10 měsíců později

Cau, mame klienta, ktery ma novy arris 4302 u tmobilu a stream mu jede 6-7mbps. Coz kdyz beru, ze je novy arris, tak by mel jet na 265 a tok by mel byt 2-4 max. Myslite ze je nejaka moznost nastavení, aby se docililo 265 toku?

Ma s tim nekdo zkusenosti? Nebo to t-mob. soli schvalne?

Podle toho co jsem odchytil od několika zákazníků s TMOB TV tak, to je do 4Mb/s... sice jsou to špičky 18-20Mb/s, ne plynulý tok, ale průměr do těch cca 4Mb/s.

Edit: tak teď nevím, jestli nekecám a nemá náhodou VIP1113, kde H265 nejede ...

Ne, má 4302, overeno. Tak co no, kdo nemá jejich net tak pustíme 7M ať nám to kurví sítě, jak je přepoji na sebe tak pustí 265...

Ne, má 4302, overeno. Tak co no, kdo nemá jejich net tak pustíme 7M ať nám to kurví sítě, jak je přepoji na sebe tak pustí 265...

Tomu bych se vůbec nedivil

Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit?

Zmar hele vim o zakaznici co ma tuhle telku a datovej tok je cca 4,5Mbitps a to cumakujou na HDcka ma arise 4203 a telka bezi celej den. Na ty pripojce jsme telku davat nechtely pac jsem neumeli h265. Co jsem koukal do grafu tak ten tok je poslednich 1/2 roku stejnej. O pani vim jen proto ze tam obcas tuhnul hex.

Mám tady jednoho, co má taky nový box - a jede to k němu nonstop 8 Mbit. Už jsem pochopil, proč neradi prodávají kombinaci internet bez drátů + televize. To vám radši nacpou 2 simky navíc, data pro telku ať dodá někdo jiný (hloupější).

Ja mam asi 4 a vsichni maji 7mbps... Dava to smysl. Prodaji telku, mobily, apod, to na cem maji velkou marzi, konekt v nixu apod. je nic nestoji. Klientovi na cizi siti je vetsi sance ze se to bude srat. Defakto jim to vyhovuje protoze v magente jsou ty sluzby slevneny a kdyz by je pripojili na xdsl, kde je relativne vysoky nakup na kterym nemaji takovou marzi, tak se na to radsi vykaslou. Svoje LTE si zasirat klientama s telkou nebudou a kdyz nekde jo a maji kapacitu tak daji 265.

U nás jsem taky narazil na jednoho s T-Mobile IPTV, adresa odkud teče stream je 212.67.66.153, trafffic tam je ve špičkách 10.5Mbit. Nic dalšího na tom portu není připojeného.

Ahoj ma T-mobile iptv a u HD kanalu mi to jede kolem 7-8Mbitu mam VIP 4302.

Někdo sem dával kdysi obrázek jak tmobile zaváděl 4302 a pokles toku na ty 3M...

A máte internet od T-Mobile?

Kuci az budu v praci udelam taky screan ty zakosky sam sem zvedavej jestli se to zmenilo....

U nás taky provoz cca do 9Mbit, jasné, že načítání to dělá, asi co dá linka. Už těch zákazníku celkem pár máme na bezrátu a je to nic moc. T-Mobile je zřejmě nechce na LTE, dokonce někomu řekl, ať si sežene přípojku od někoho jiného. Takto jim to asi vyhovuje. :)

Jj dyt říkám.,. Vyhovuje jim to.

tohle nahrává zase jen tomu že se brzy zavede FUP.

FUP, to je nesmysl, jako on-line věci a streamy budou stoupat. Musíte si říkat, že to je třeba jen jedna TV, někdo jich chce více :) No jinak tohle je ještě realitvně pohoda. Nedávno u nás byl zákazník co chce na bezdátu sledovat filmy z videotéky ve 4K - to je teprve 70-120Mbit :) Hold doba se mění. Nenáročným zákazníkům bez tv stačí málo, těm ostatním ne.

📡 Telekomunikace.cz