nmap kozlicek Já měl na mysli nRay 60GHz rádio od Mikrotiku. Profirádia, musím zaklepat, drží na výbornou.
magic Zkoušeli jste někdo LHG60 využít jako AP na 1,5km vzdálené klienty v sektoru 6°? Fanguje to? Chci vědět jen ze zvědavosti. Samozřejmě s nray nebo LHG klienty. Pokud je 6° moc, tak kolik máte vyzkoušené? Díky
honzam Sám mikrotik nedoporučuje LHG ani nRAY jako AP. Ale fungovat to samozřejmě bude, otázka je jak 🙂 vyzkoušej a pak dej vědět
pintero https://aeronet.cz/news/postihl-20-studentu-stredni-policejni-skoly-v-sokolove-zahadny-ripple-effect-poprve-zaznamenany-u-skolaku-ve-velke-britanii-jiz-v-roce-1965-a-naposledy-v-roce-2017-na-stredni-skole-v-arlingtonu/
ludvik Zajímavé, že to vytáhli teď. Počkal bych na dobu, kdy by bylo vysvětlením přehřátí čipů zavedených vakcínou Pfizer.
dagus Divím se že ještě žiju. Respektive všichni co to montují... Kdyby si to pisálek alespoň na sobě vyzkoušel. 60tkový wapky jsem měl v kanclu několik dní namířené na stole na mě a světě divse jsem se neudusil ani neomdlel, ale to je asi všem jasné. Neříkám že to s molekulou kyslíku nic nedělá, ale po prvním rentgenu taky nejdu do futrálu. Jinak mě pobavilo, že je zakázáno povoleno mířit tím na lidi. To je jako psané zase kde? Klasický článek plný polopravd a lží.
okoun hehe když si dáš do kanclu na místo wapky třeba uraninit tak se asi také nebudeš dusit a podobně, je ale otázka co to udělá za roky, tyhle věci se obecně blbě zkoumají co to dělá s organismem roky a desítky let, tím tedy nechci nic naznačovat 🙂 obecně těhle témat je mraky od konzumování lepku až po záření na nás z proxima centauri 😃 a potom zjistíme že jsme otroci pana billa...
dagus No jasný, ale těm žákům bylo zle během jedné hodiny co na nich ten kouzelný spoj zářil a dle článku za to mohl 60GHz spoj. Na to jsem poukazoval tím, že jsem se opravdu během hodinky neválel pod stolem.
hapi jo ten článek je trochu mimo. Když pomineme 60GHz, opravdu se stalo to ostatní? Píšou o tom ještě někde?
pintero hapi Článků bylo víc, třeba dnes tady: https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/hromadny-kolaps-studenti-policejni-skola-sokolov-zachranna-sluzba.A210628_132758_vary-zpravy_ba
iTomB Jestli se nekomu objevuje po startu na 60G, ze nema radio, tak jsem zkusil napsat maly script. Me to vypeklo zrovna dneska :-( Dat do scheduleru a start: startup :delay 30 :if ([/interface w60g print count-only] = 0) do={ /system reboot y }