rmj Taky by mě to zajímalo, ale asi Ti nikdo neodpoví. Stejně jsem se ptal na zařízení z pásma b4) - těch je na ČTÚ portále registrováno mraky, ale nedozvěděl jsem se jediný konkrétní model. Ten kdo to ví (nebo si myslí že ví), ten tu informaci nepustí, protože konkurenční výhoda....🤓
Možná je to chybná úvaha, ale když je v changelogu k firmware 2.5.0 napsáno: "Regulatory: Updated regulatory rules (extended operating channels) for following countries: Argentina, Belgium, Chile, Colombia, Czech Republic, Egypt, Finland, Ireland, Malaysia, Mexico, Morocco, Nigeria, Poland, Spain, Sweden, Thailand."
já do jednotky nahraju fw. vyšší než 2.5.0, nastavím Country = Czech Republic, Wave Ai = Auto Frequency = Auto (u WiGiG zařízení se nemá nastavovat frekvence na pevno), tak nemůžu už nijak ovlivnit, jakou frekvenci a jakou šířku pásma si jednotka sama automaticky nastaví.
To rádio má svůj vlastní Tx power management, uživatel ho nemůže nijak přepsat, ani ovlivnit - musí jen věřit výrobci že dodržuje legislativní rámec...
Je to z pohledu ČTÚ chyba, nebo ne?