honzam Nový dualband 60/5 CubeG https://fccid.io/TV7CB5A60/Test-Report/Test-Report-5GHz-B1-B4-4838715.pdf
petrbacina Tak verzi 6.47.x nebrat. Rozpojování, latence, packetloss. Verze 6.44.x - 6.46.2 v pohodě. Jak PtP, tak PtMP.
coolerman1 my sme tiez skusili ros 6.47.1 a zloba ,zacalo to padat aj na spoji kde bolo vyse roka bez vypadku
selic darklogic Mňo, já provozuji PtP spoje na verzi 6.47.1 a kupodivu problém nemám. Problémy jsem měl před upgradem. Jedním z problémů bylo nepravidelné odpojování ethernetu na zařízení připojených na RB750UP. Po upgrade na 6.47.1 včetně upgrade bootloaderu to zmizelo.
s_a_m Hele mame ptmp na 6.47.3 a zatim zadny problem vse aktualizovano a bezi 🙂 na sektoru 3 clka 🙂 vzdalenost od 100 do 360 m 🙂
Kolobok Neupgradujte po 6.45 na W60Gx3. Je tam nějaká totální fligna na PtMP a klienti se neustále odpojují a připojují.. Pracuje se na patchi. S tím co máme to zatím jede vcelku obstojně, ale pořád se testuje..
s_a_m Kolobok neprovozujeme nechovalo se to korektne takze zatim lezej v supliku a mem jen 60st sektory.
honzam na 180 sektoru je potřeba zapnout: mdmg-fix (yes | no; Default: no) Experimental feature working only on wAP60Gx3 devices, providing better point to multi point stability in some cases. Možnost zapnout to přibyla ve verzi 6.47.1
mirek_k honzam Ano, s touto verzí a nastavením se to výrazně zlepšilo, ale že by to bylo v pohodě, to bych neřekl. Já eviduji 10-20 krátkých odpojení klienta za den.
jenya mirek_k To je jako zlepšení? Pokud to takle nefunguje, tak podle mých měřítek je to nepoužitelné. To snad ani tu wap60gx3 nebudu vytahovat že šuplíku. Nebo je tu někdo komu to opravdu funguje?
mirek_k jenya Ano, oproti stavu před touto úpravou je to výrazné zlepšení. Před ní to nešlo provozovat pro více než 1 klienta.
okoun jj jak jsem prvně psal že to zabralo tak bohužel to nezabralo, je to na pikaču, musím to vyměnit za 60st, ona totiž ta 60st má tak v reálu 120st 😃