Alois Děkuji moc za info ohledně jednotlivých modelů.
5nik Perfektní tabulka - taky děkuji. Dnes to musím rozseknout a mám opravdu velké dilema. Rozhoduji se mezi CBS a UBNT. Cisco je za mě taková jistota, ale cenově je to o dost více. Potřebuji totiž 48porty a myslím, že těch 370W není nic moc na 48portů. Bude tam cca 17 kamer a 10x U6-PRO a to tam už nebude žádná rezerva. Samozřejmě bych mohl vzít CBS350 co má 700W, ale to jsem už na ceně 40k... UBNT má 600W a cena kolem 20k. Jen mě od toho odrazuje ta jejich centrální správa...
jcltm Ještě bych se zeptal na poruchovost. Reklamoval jsi už nějaké ty Unifi switche? Je tam přeci jen 2r záruka. Dále když máš zkušenost s těmito UBNT, měl by jsi srovnání s tím CBS250? Děkuji předem!
Potom bych se zeptal ještě všeobecně - co je u Cisco přesně ten "Stacking?" Měl jsem za to, že některé switche se propojovali v zadu nějakým speciálním kabelem, ale tady v tabulce píšou že u 250 není a u 350 je pro 4 kusy. Jak tomu rozumět? To se potom chová jako jeden velký switch? Já jsem tedy počítal s tím, že je propojím klasickými DAC kabely...