theitman To tvrdí O2, ostatní operátoři ho nabízí a často i zdarma, v rámci ceny tarifu 🙂

Terminátor vím, že nabízí Eri a 365internet.

Metronet taky, dokonce v ceně bez příplatku.

Rodí se nám tu zajímavý seznam:

• Metronet, UVTnet, Eri, 365internet a AIM už Terminátor parkticky nabízí;
  • O2, VF, TM ne (i když O2 tvrdí, že v nějakém trialu kdesi ano, jako zákazníkovi zvenku Vám řeknou, že musíte jít za CETINem 🤦🏻‍♂️).

CETIN zrovna pridal na Facebook prispevek, z nej to dulezite (u partneru se implementuje nejen bonding, ale i Terminator, resp. cele nove portfolio tarifu):

Mezi nejnovější způsoby, jak zrychlit vaše připojení na linkách s profilem "až 20 Mb/s" a "až 50 Mb/s" patří bonding. Implementace této novinky už je úspěšně dokončena u 10 z našich partnerů, další tři se přidají na počátku března.

Na zavedení této možnosti pracují usilovně i ti největší: O2, T-Mobile a Vodafone, ale s ohledem na komplexní systémy a velikost jejich portfolia to bude ještě chvíli trvat. Pokud v mapě pokrytí vidíte na své adrese výše uvedené profily, můžete požádat o ověření dostupnosti bondingu svého operátora.

Jak jsem zjišťoval u T-MOBILE, měl by mít Terminátor také v nabídce včetně nových tarifů s bondingem, ale bude to až někdy v létě. Teprve to začínají zavádět.

Z Facebooku Cetinu:

Partneři z řad operátorů, kteří nabízí bonding už nyní:
METRONET
GTT - Tvinet
DIGI
VIRIDIUM
QUADRUPLE
ERI
ELDATA
NORDIC
NEJ.cz
WIA
ÚVT
GIGANETWORK
FIXNET
365i
PlanetA (AIM)
AVONET

Takže kromě největších (O2, TM, VF) a GiTy (ti stejně končí u prehistorického portfolia s "až 40 Mbps" jako nejvyšším tarifem) už to umí všichni. Zajímavostí je Fixnet, pravděpodobně https://www.fixnet.cz/pokryti.html - na Zrychlujemecesko.cz vůbec nejsou uvedeni.

My taky nejsme na zrychlujemecesko.cz uvedeni a vDSL zřídit umíme...

sacnok Rozumim -- na zrychlujemecesko.cz a v CETINim seznamu jsou jen primi partneri. Neprimi partneri (preprodejci partneru) v seznamu nejsou a je jich mnohem vic.

zajdee Já myslím, že tam je ten, kdo si to zaplatí. Protože tam jsou i partneři, kteří podle mě nejsou přímí partneři Cetinu.

o 3 roky později

📡 Telekomunikace.cz