aby si se neposral. Víme hovno co děláš, podpis žádnej. Takže jako sorry ale vím hovno kdo seš. 99.9% lidí tady totálně ignorujou vše základní atd.. takže snad je jasný že já chci tyhle lidi odfiltrovat. To samí jako měření L2 chybovosti. Sorry jako ale měli jsme u nás na měření 3x firmu a 3x pokaždý někoho jinýho a hle, 3 různý výsledky takže jako sorry ale nehodlám bez prověření všech možností a situací jakkoliv globalizovat tvoje naměřený "nohitless" když nejsou známi detaily měření. Jestli ty takhle bereš automaticky daný měření za směrodatný ačkoliv evidentně víš houby o tom co hitless je a kdy to hitless "nefunguje" tak se nediv že tě pustí jenom k montování ptp spojů :-) A ano, prosím ber to jako útok na tvůj post kde je napsáno pouze "hitless nefunguje". Takových lidí co tu brečí je spousta bez podání relevantních důkazů, situace atd.. a proto se tady furt arogantně ptám na detaily situací při ktetých maji problém protože opět z 99.9% těch situací je chyba v použití, umístění, nastavení, atd...
já sem si nevšim že by hitless nefungoval, a ano jistě že zachybuje když se sníží kapacita a nestačí na průtok toho co tam chce týct.. to je přece normální a nemá to s hitless nic společnýho.
FYI .... merily se okruhy par desitek megabitu. Samozrejme se nemeril spoj v plny kapacite, aby se potom nekdo divil, ze tam dochazi k frame lossu, kdyz to podradi. To jen tak okrajove.
Fakt jsem premejslel o tom, jestli mam na tohle reagovat a snizit se v tyhle debate na tvoji uroven. Rozum veli abych drzel hubu, ale ten cynik hluboko uvnitr moji hlavy ma tentokrat silnejsi hlasovaci prava. :-) Vis ... vidim to takhle. Ti co me znaji osobne - vedi co jsem zac, co delam a co jsem kdy delal. Jaky jsou moje kvality, co umim a do ceho se nepoustim. Ty co me neznaji, muzou posuzovat akorat na zaklade toho, jak moc dobre se jim snazim poradit. Takze na me (predpokladam) maji nazor budto nijakej, protoze me neznaji a nebo (doufam) veskrze pozitivni, protoze se jim snazim pomoct, nenavazim se do nich a nesnazim se je za kazdou cenu postavit do role dementu, ktery nic neumeji a jejich dotazy jsou z 99.9% debilni, protoze jsou to debilove, ktery by nemeli mit pravo vlastni PC. Chapu, ze kazdej nekdy s necim zacinal a misto arogantniho pristup trpelive vzpominam na to, jak jsem pred 20 lety poprve konfiguroval CISCO 2950 se seriovou linkou a vydratovaval E1 na Krone a Siemens pasky. Jak jsem poprve konfiguroval SDH ADMku od Lucentu, jak jsem se snazil pochopit terminy jako Sink, Source, Freerun, VC container a podobny. Takhle bych to videl ja. Ale ze ty jsi arogantni blb (velice se ti omlouvam za to oznaceni, ale lepsi me proste nenapadlo), to tady vi 90% fora. Tech zbyvajicich 10% jsou podle me tvoji kamaradi, ktery to sice nereknou nahlas, ale ja pevne verim tomu, ze si to v hloubi duse mysli taky. :-) No a tim bych to fakt uzavrel. Jestli budes mit potrebu reagovat, tak si posluz a potes nas nejakym vyplodem typu HAPI. Ja uz na tebe s dovolenim reagovat nebudu. Howgh.