Ja to resim uz 2 roky ... Jen nekde a nekdy ... Vsude je sifrovani. Vetsinou pomuze scan, nekdy je potreba restart ... predpokladam ze se klienti odpoji a uz nepripoji. Problem s napajenim.... AP prestane vysilat, hledej problem na POE, nebo kabelu
Psal jsem tady o tom dost, staci prohledat.
Dík, řeší to "dost" i tuto situaci? (ty ostatní mě v tomto hicu moc nezajímají):
Těžko říci, jestli je to napájením nebo ne a jaký je mechanismus poruchy. Tvrdí to kolega K3NY, třeba má pravdu a objasní to. Mě se to tedy moc nezdá, protože nepomáhá restart ani vyp/zap wlan karta. Na druhou stranu už to je druhé SXT SA AC na stejném kabelu, kde to udělalo za krátkou dobu. Symptomy: odpadnou všichni klienti, odběr měřený dole v 750UP pouze 83mA (SXT SA AC). Vedle v díře bere stejné AP cca 180mA/24V. SSID vysílá OK, připojit se nejde, odpovídá na ping i ARP, připojit se po lan nejde ničím. Ještě bych prozkoumal tu RB750UP-POE, která je stovková a napájí SXT s Gb, kdysi jsem měl podobný problém. mpcz, 24jun2019
p.s. Dnes jsem nasadil další SXT SA (nové) a situace stejná. Po restartu se tam nedá dostat. Vyměním kabel a RB. Dík, mpcz, 27jun2019